![]() |
Wreszcie pojawi***322;a si***281; wersja Proper. Sezon 2 zosta***322; wydany w kwietniu 2007 :)
Sumy do Emula mo***380;na znale***378;***263; w sieci. Serdecznie polecam. |
Dlaczego tam pojawialy sie jakies dziwne krasnale, skrzaty. Pod koniec serialu cos takiego bylo.
|
plytowstrzymywaczom mowimy nie (albo oddaj:)
witam wszystkich na forum. kurcze szkoda coz jak to sie mowi dobry zwyczaj nie pozyczaj;) w sumie moze jakbym przeczytala wyzej to bym nie pisala ale po pierwsze byl to juz akt desperacji a po drugie mialam malutka tycia nadzieje ze ktos moze oddal:sciana: w kazdym razie jak plytowstrzymywacz sie odezwie daj znac . pozdrawiam
|
nie jestem w stanie
komus pozyczylem, ktos nie oddal..... ps witamy kolejna pania na forum :D |
twin peaks
Cytat:
mam prosbe czy dalbys rade za jakas oplata nagrac mi to na plytke? kolega ma urodziny i wlasnie sie dowiedzialam ze marzy mu sie ten serial... po przeszukaniu wszystkich sklepow gdzie potrncjalnie mogloby to byc dotarlam tu... :help: bardzo prosze z gory dzieki |
sam nie wiem komu
staram sie to ustalic, osob ktorym moglem pozyczyc jest niewiele wiec nadzieja jest spora |
Mam si***281; przypomina***263;, czy nie musz***281;? :)
I czy jest szansa na odzyskanie, bo nie wiem komu po***380;yczy***322;e***347;. :nie: :mruga: Zale***380;y mi na serialu, na ok***322;adkach niezupe***322;nie. ;p |
narazie nic nie moge bo ktos pozyczyl i nie byl laskaw oddac....wszystko w pudelkach z okladkami...
|
@demek, mo***380;esz to storrentowa***263;, czy tylko snail mail trading wchodzi w gr***281;? :)
|
Cytat:
|
dam screena jak wygladaja moje ripy i sobie ocenisz...
|
No to kto to wyda***322; oficjalnie ???
Z czego***347; musieli tego ripa zrobi***263;, prosz***281; znajd***378; mi info na ten temat ;) |
fajnie ale na scenie tez nuka nie dostalo ze nie dvd source
|
Cytat:
Czy nforce mo***380;e si***281; myli***263; ??? my***347;l***281;, ***380; w tym przypadku tak. Cytat:
|
gdyby to nie bylo dvd to by nuke byl
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:05. |