![]() |
InCD problem ?
Sprawa miewa się tak, gdy jeszcze miałem nagrywarę LG to chciałem sobie zformatować płytkę CDRW do CDMRW
I dziwiła mnie jedna rzecz: Po sformatowaniu gdy chciałem wyciągnąć płytkę to Incd informuje mnie iż niezbędne jest zapisanie ścieżek na płytkę i potrwa to 1min. Więc dobra alę gdy później uruchomiłem nero i zobaczyłem opis płytki to było napisane----> Wstrzymane formatowanie MRW. Teraz gdy jestem posiadaczem Litka 52327S to przy pierwszej okazji sformatowałem CdRW i ten komunikat nie wyskoczył. A gdy brałem info o płytce to pisało Płytka MRW !!!! I niby wszystko jest OK :) ale ten sam problem zaczął się wtedy gdy sfleszowałem mojego LITKA najpierw do qs0c a potem do qs0b, wyskakiwał komunikat taki jak w palarce LG. Więc przywróciłem sobie poprzedną wersję biosu alę nic z tego. Dalej to samo :(( I dodam że obie nagrywarki wspierają format MRW. Proszę o pomoc !!! |
Po nowym BIOSie u mnie system (win2000, XP) postrzeganagrywarke jako nowy sprzet. Moze trzeba przeinstalowac InCD?
|
a po za tym
to nikt tego formatu nie uzywa wiec lepiej sobie glowy tym nie zawracaj !!:cool:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04. |