![]() |
LG CED 8080 czy TEAC CD-W58E - help!!!
Hej,
Sorki ale w nagrywarkach to lama jestem. Potrzebuje poradu co qpic. Zastosowania: kopiowanie plyt audio i przegrywanie banych typu: pliki Corel, Word i inne takie *******y(biuro). Ogolnie malo uzywana, zalezy mi na jakosci w kopiowaniu plyt audio!!! |
TEAC z lekkim wskazaniem na PLEXa
|
Cytat:
stosunek jakość/trwałość/cena - TEAC. I dodałbym jeszcze CD-RW Ricoh. pozdrawiam |
Zapomnij o LG w tym wypadku / LG or TEAC/ to tylko TEAC bo lepszy bardziej niezawodny a tak w ogóle to ja nie lubieć LG napędów :)
|
Zapomnij o LG w tym wypadku / LG or TEAC/ to tylko TEAC bo lepszy bardziej niezawodny a tak w ogóle to ja nie lubieć LG napędów :)
|
Jeżeli możesz, to kombinuj Plexa. A z pośród wymienionych tylko TEAC.
|
do audio to plex albo yammie, a z tych dwoch to teac.
pozdro |
Wez teaca sam go mam. I jest super Dao Raw I inne bajery LG To zabawka. A Teac pozadne narzedzie.
|
Cytat:
;) Czuję, że po twoim poscie zaraz posypią się texty typu : "Jak to zabawka, ja mam nagrywam i jest ok. !!!!" "Kumplom nagrywam i jest super" "A co ty kur....a wiesz o nagrywarkach" ;) ...Itp. Uważaj - właśnie wsadziłeś "kij w mrowisko" :) No LGkowcy - co wy na to ??? |
No LGkowcy - co wy na to ???[/quote]
Co chcecie od LG ? Super nagrywarka i zero problemów. Audio topi genialnie i w ogóle jest super. |
Cytat:
A nie mówiłem ? :D Taka fajna nagrywarka ;) |
lg to faktycznie fajniutka zabawka a teac to dobruńkie :) narzędzie i jeszcze tyle potrafi
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:42. |