![]() |
Nero i zabezpieczone płyty
Czy Nero w werski 4.0.0.0 lub któraś z nowszych jest w stanie xerować płyty zabezpieczone przed zapisem?
|
Cytat:
www.cdrinfo.pl a następnie jak zrodzą się w twojej głowie jakieś pytania, przemyśl je jeszcze raz i opisz. (w "werksi"? "przed zapisem"?) |
Cytat:
Konlin |
Cytat:
WYGRAŁEŚ :) :) :) :) :) :) |
A jak to sie stalo ze przy wczesniejszej wiadomosci miales "normal member" a teraz masz "premium member"? Za co to? Bo ja tez chce!
:)) |
no martinez uwazam, ze pobil nawet twoje "artystyczne piractwo" ;D ;D ;D ;D .
Konlin napisz 50 postow to Ci sie zmieni ( moga byc takie jak ten) 8-) . pozdro |
Ten co pisał pierwszy post buli mi za klawiature - spłakałem sie ze smiechu i zalałem klawiata.
To było znakomite !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAH :) |
Tiaa - awansowałem :)
Konlin - pisz tak dalej, a będziesz miał "premium", a od nas dostaniesz "special" :) berserk - wydaje mi się że Konlin pobił wszystko. Będę musiał się wyslilić, ale wątpię, żebym wymyślił coś lepszego ;) gazor - spoko. Ja mam obity tyłek - spadłem z krzesła jak to zobaczyłem (a muszę powiedzieć, że mam wysokie krzesełko :) ) Panowie - proponuje wyróżnienie dla Konlina, a dla pabloroza "palmę" (i to nie złotą ^_^ ) pozdrawiam wszystkich wesołków :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Od dzisiaj nie kupuje SUPER DOWCIPÓw - od dzisiaj czytam FORUM na CDRINFO.pl :)
:):):):):):):):):):):):):):):):) |
Chłopaki!
No to macie pierwsze miejsce i to w dwóch kategoriach: 1. Najlepszy post (lepszy nawet od bekającej nagrywarki - ten post zresztą szybko zmarł a ci co go wskrzeszają słuchają chyba discopolo). 2. Najlepszy post towarzystwa wzajemnej adoracji. pozdrawiam bobek2 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:08. |