![]() |
Odtwarzacz do filmów
Jaki jest nailepszy wg Was odtwarzacz do filmów (z napisami off course). Aktualnie używam Bestplayera ale tak się zasatanawiam czy jest coś lepszego ??
|
Też używam BestPlayera, ale jak chcesz zmienić to polecam Ci Vplayera.
|
Vplayer!
AllPlayer jest dobry, ale mnie nie przekonal. |
|
Ja uzywam BestPlayera :spoko:. CinusPlayer i BSPlayer tez sa bardzo dobre ;).
|
jak sama nazwa wskazuje, najlepszy player to Bestplayer! 8-)
|
Cytat:
BS i jestem zadowolony. |
Ilość załączników: 1
bestplayer rullez
nie jest nadziany w jakies bajery |
Ostatnio BestPlayer chce mie się zawsze po wczytaniu filmu łączyć z Netem (nadmieniam, że wszystkie potrzebne kodeki mam zainstalowane) dopiero po kliknieciu na Nie (tak ze 4x; aplikacja dostępowa "kochanej" Tepesy) zaczyna odtwarzac filmy. Na innych odtwarzaczach nic sie nie dzieje. Może ktos miał podobny problem ??
|
Ee tam... chrzanicie, najlepszy jest SubEdit ;)
www.subedit.prv.pl NIE MA LEPSZEGO DLA MNIE! :D pozdro ;) |
Ja uzywam CinusPlayer, juz od bardzo bardzo dawna. Sa troche problemy z napisami (rozmywaja sie przy zmniejszaniu i powiekszaniu obrazu), ale wg mneinajlepiej jest zrobiona funkcja dostepu do listwy z pauza stopem itd.
|
BSplayer - tylko i wylacznie do tego ffdshow/oggdshow i mam spokoj
|
A co sądzicie o ALLplayer (porównując go do BestPlayera) ??
To ten z opcją "inteligentne napisy" czy jakoś tak |
kiedys uzywalem SubEdit-Playera, ale ostatnio (czyt. ostatnie wersje) cos sie strasznie wieszaja, poza tym dziala jakos tak muliscie, ale w gruncie rzeczy dobry player
ale teraz tylko i wylacznie Media Player Classic male to, zwinne to, szybkie to, tylko jajek nie smarzy :) polecam |
Cytat:
Popieram w 100%!!!! Jednak niektóre wersje potrafią sie kaszanić(tak jest np. u mojego sąsiada), u mnie wsio ok, dla mnie numer 1. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:59. |