![]() |
Cytat:
|
Nowa kompilacja UDF...
|
A moze to Cie zainteresuje co poprawionio w najnowszym Nero 6.0.0.23:
Fixed caching of files bigger than 2GB |
dzięki wszystkim za zaangażowanie, ALE:
- nagrywarka: Liteon 401@411 bios ostatni, ten F cośtam - program generujący plik: Powerquest V2i Protector - program do palenia: Nero 6...23 - SYSTEM: Windows 2000SP4 na N_T_F_S problem: kiedy przeciągam w Nero plik (około 4,4 Gb, już zrobiony) Nero wyskakuje mi z komunikatem o niekompatybilności z ISO (może nagrać ale plik tylko do 2 Gb) i zaleca przejść na system UDF? pytanie: czy ten UDF to nie jest rodzaj pliku z InCD? - nagrywanie pakietowe. co tracę nagrywając na UDF nie ISO? czy odczytam tak nagraną płytkę (DVD+RW) na innym sprzęcie? i wreszcie czy Powerquest to odczyta z poziomu PQRE (boot CD) z góry dzięki |
no problem
Cytat:
Sugerowano również przejście na NTFS. Ja wyraziłem tylko swoją opinię na temat systemu plików NTFS i chciałem dać do zrozumienia że ten system pozwala na zapisywanie dużo większych plików niż 2GB (sam mam 5GB w 1 pliku). :uczen: |
Cytat:
2. NTFS - takze ma swoja granicę |
Cytat:
Moje Nero 6.0.0.15 również obsługuje ten plik - niestety nie ma jeszcze płytek 9,4GB chociaż ponoć niedługo mają takowe wejść na rynek. |
Cytat:
|
Uhum, rozwiazanie problemu to NTFS.
|
zdaje sie ze to przez system plikow - FAT32 nieobsluguje plikow >2GB :(
zalecam przejscie na NFTS |
Nero 6 - jak nagrać plik większy niż 2 Gb ?
Cholerka potrzebuję zrobić/nagrać na DVD obraz dysku. Ustawiłem w programie dzielenie pliku na 4,4 Gb i nie chce ruszyć.
z góry dzięki za odpowiedź |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:24. |