![]() |
Problem z nowym Alcoholerem
Przeinstalowałem dzisiaj WinXP, zainstalowałem Clone'a, ClonyXXL, Alcohol'a120% no i Alcoholera (wszystko ostatnie wersje).
Trzeba wspomnieć, że w tej konfiguracji wszystko działało przed kilkoma dniami bez problemu. W ClonyXXL ustawiłem jako 1-wsze narzędzie :Alcoholer i tu zaczyna się problem. Po odpaleniu Alcoholera wyświetla mi się komunikat: "ClonyXXL not instaled or old version" Nie wiem co dalej, wcześniej chodziło (wszelkie potrzebne ASPI zainstalowane). Proszę o porady... |
Gdy zrobisz pierwszego skana płytki ClonemXXL to Alcoholer się uspokoi.
|
Cytat:
Pozdro... |
Cytat:
|
Ja mam inny problem. Gdy chcem przez alcoholera uruchomić Blind Write to wyskakuje mi Blind Write not instaled. co roibc
|
ten alcoholer nie działa z BlindWrite 5.
|
To któren działa. Tak samo jest z GameJackiem
|
nie działa blindwrite w nowszej wersji?
Ja zrobiłem tak: zainstalowałem blindwrite w wersji 4.5.7.48 - i on się odpalał z alcoholera. więc sprawdziłem nazwę katalogu i pliku wsadowego .exe katalog blindwrite, plik wykonywalny bwlaunch.exe instalujesz nową wersję blindwrite- który ma zupełnie inny katalog - więc dlatego alcoholer nie może go uruchomić bo nie zna do niego ścieżki. po zainstalowaniu zmień nazwe katalogu na blindwrite, plik wykonywalny na BwLaunch.exe and enjoy:-) Co Gamejack'a - pewnie trzeba zrobić to samo ale niestety nie mam wersji niższej niż 4 i nie wiem w jakim katalogu powinna być zainstalowana i nie znam nazwy pliku. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:34. |