Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiecie co mnie zastanawia? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiecie-co-mnie-zastanawia-27471/)

batorex 11.11.2003 11:53

Wiecie co mnie zastanawia?

Jak na takim forum ,które ma tak ograniczoną temtykę jaką jest nagrywanie płyt,może znajdować sie aż tyle ludzi i pisać tyle postów?Jest to jedne z największych forów jakie widziałem.WytłumacZcie mi łaskawie na czym polega fenomen tego forum

sayan 11.11.2003 11:58

fenomen - to MY <joke>

a tak pozatym to dla lepszej współpracy ZMNIEJSZ stopke !!

eloise 11.11.2003 12:22

nie no z podpisem to przesadziłeś....

simensm35 11.11.2003 12:27

Cytat:

Napisany przez batorex
Jak na takim forum ,które ma tak ograniczoną temtykę jaką jest nagrywanie płyt,może znajdować sie aż tyle ludzi i pisać tyle postów?Jest to jedne z największych forów jakie widziałem.WytłumacZcie mi łaskawie na czym polega fenomen tego forum

Jak powiedział SAYAN forum tworzą ludzie. A temat chyba nie jest aż tak ograniczony skoro jest nas tu aż tylu. Zaglądaj częściej to załapiesz jaki to fenomen.
Pozdrówka!

-Kowalik- 11.11.2003 12:38

Pytanie dziwne, ale odpowiedz prosta.

PS. No ale gustu to Ci chyba brakuje. Taaaaki podpis

/\/\cDrive 11.11.2003 12:39

Poprostu, to forum jest idealne.

-Sid-The-Rat=> 11.11.2003 13:58

kolega pytanie zadal chyba dla jaj - a ta stopka zaraz poleci...

Kasprzak 11.11.2003 15:05

tak jest!Jak pisza inni!
To forum jest idealne!Nie spotkalem sie z taka atmosfera na innym forum. Tweak - tam tez nie jest najgorzej ale nie mozna go porownywac do Forum.cdrinfo.pl -> bylo dobrze zawsze, jest dobrze, i dobrze bedzie. Czasami przechodzilo to forum problemy z userami, ale to byly tylko male sprawy.
Forum jest OK. Jeszcze przez dlugi czas tu pozostane. Duzo sie nauczylem.Naprawde duzo, czytajac posty, i mysle ze jeszcze duzo sie naucze. Prawie zawsze dostaje odpowiedz na problem ->to jest najlepsza zaleta tego forum ->pomoc userow! Dlatego przychodzi tu coraz wiecej. Ludzie polecaja to forum bo jest poprostu the best!
@Sid:co bylo w stopce /na pw/

/\/\cDrive 11.11.2003 19:22

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
tak jest!Jak pisza inni!
To forum jest idealne!Nie spotkalem sie z taka atmosfera na innym forum. Tweak - tam tez nie jest najgorzej ale nie mozna go porownywac do Forum.cdrinfo.pl -> bylo dobrze zawsze, jest dobrze, i dobrze bedzie. Czasami przechodzilo to forum problemy z userami, ale to byly tylko male sprawy.
Forum jest OK. Jeszcze przez dlugi czas tu pozostane. Duzo sie nauczylem.Naprawde duzo, czytajac posty, i mysle ze jeszcze duzo sie naucze. Prawie zawsze dostaje odpowiedz na problem ->to jest najlepsza zaleta tego forum ->pomoc userow! Dlatego przychodzi tu coraz wiecej. Ludzie polecaja to forum bo jest poprostu the best!
@Sid:co bylo w stopce /na pw/

Jest dokładnie tak jak piszesz.

kraluk 11.11.2003 20:22

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Pytanie dziwne, ale odpowiedz prosta.

PS. No ale gustu to Ci chyba brakuje. Taaaaki podpis

A ja nie widziałem tegopodpisuu :( :)
Pozdro;)

nimal 11.11.2003 20:43

to LUDZIE twoza to FORUM - tak jak piszecie/piszemy :spoko:
pomagamy sobie nawzajem i to jest piekne

co bylo w stopce ??? ale jak sadze po komentarzach to chyba nic ciekawego

pozdro

paja 11.11.2003 20:53

fajna atmosfera i wogóle git

a tak wogóle stałych bywalców jest mało tylko dużo ludu wchodzi pyta się o coś i ucieka na zawsze

Gorzala 11.11.2003 20:54

Cytat:

Napisany przez nimal
to LUDZIE twoza to FORUM - tak jak piszecie/piszemy :spoko:
pomagamy sobie nawzajem i to jest piekne

pozdro

Wieeelka reklama... ot, co to bylo :)
Mowiac wiecej, bo widze, ze to Wam spokoju nie daje :), reklama strony o zarobkach w internecie...

andrzejj9 11.11.2003 20:57

Cytat:

Napisany przez nimal

pozdro

kurcze, mnie tez ta stopka zaczyna intrygowac (a normalnie pewnie nawet nie zwrocilbym na nia uwagi). Moze ktos napisac, co w niej bylo? :)

-Sid-The-Rat=> 11.11.2003 21:19

gorzala juz napisal - REKLAMA - a zeby bylo fajniej GIGANTYCZNA
mam nadzieje ze to koniec tematu - a autor tejze stopki wg mnie nie mial w planach wiecej tu zajzec tylko zalozyc topic ktory przyciagnie wielu chetnych i zniknac

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33.