Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiecie co mnie zastanawia? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiecie-co-mnie-zastanawia-27471/)

Marius_The_Mad 14.11.2003 02:10

Cytat:

Napisany przez batorex
a co do stopki to mógłby mi ktoś powiedzieć jaka może być maksymalna wielkość?no bo w każdym forum mam taką samą i tylko tu takie wielkie wyszło,a nie zmieniłem bo chciałem zobaczyć wasze reakcje.

Standardem są maksimum cztery linijki czcionką normalnej wielkości. :ysz:

-Sid-The-Rat=> 12.11.2003 17:36

na tweaku bys ja stracil razem z kontem - i na tym forum tez jest zakaz reklamowania sie - i chyba zaczne go egzekwowac - bo mi ten czerwony strasznie przeszkadza :)

Pawel_k 12.11.2003 17:30

Cytat:

Napisany przez batorex
(...)a co do stopki to mógłby mi ktoś powiedzieć jaka może być maksymalna wielkość?no bo w każdym forum mam taką samą i(...)

na forum tweak tez ??? :D

odnosnie rozmiarow podpisow - to tu chyba obawiazuja ogolnie przyjete normy :blee:

-Sid-The-Rat=> 12.11.2003 14:55

to odpowiem - min niska tolerancja na bluzgi... niewazne czy zostana wyciete czy nie - ale sam fakt ich pojawienia sie drazni ludzi..

my tu 'dyskutujemy' a nie nap..

batorex 12.11.2003 14:11

I tu sie mylicie drodzy panowie,zajrzałem na to forum bo słyszałem że jest wielkie,i chciałem zobaczyć o czym wy tu cały czas na******acie(a i przy okazji stronke zareklamować:))a co do stopki to mógłby mi ktoś powiedzieć jaka może być maksymalna wielkość?no bo w każdym forum mam taką samą i tylko tu takie wielkie wyszło,a nie zmieniłem bo chciałem zobaczyć wasze reakcje.

miles 12.11.2003 10:30

.....i jestem tu już jakiś czas.....

NIe wiem po co kolejna pozytywna wypowiedz, ale też lubie te Forum. Dużo nie pisze, nie mam potrzeby. I jestem tu codziennie.
Gratuluje, cieprliwośći osobą odpowiadającym łopatologicznie (w dziale DVD i nietylko). Kłania się nisko. Oby tak dalej.

woitas 12.11.2003 09:31

dodam od siebie, ze w koncu zostal dodany nowy styl:
vBulletin...

nie musze w koncu patrzec na te dretwe niebieskie tlo...
ale to moja osobista opinia (nie cierpie niebieskiego).

nimal 12.11.2003 08:37

Cytat:

Napisany przez SoBal
ot, taka atmosfera Forum. Btw, widze, ze nowe Forum hula az milo i sie do niego juz przyzwyczailiescie :)

oj, jeszcze troche zeczy sie rozjezdza (wstawianie obrazkow i smilies, edycja w html, wyszukiwarka...) ale to pewnie bole porodowe
tak trzymac :D

frog 12.11.2003 01:54

Po prostu LUDZIE ! Ludzie tworza forum, a tutaj jest tak swietna ekipa ze forum musi byc swietne ! OK
Pozdrowienia dla wszytkich ktorzy mi pomogli i dlatych ktorzy zapewne jeszcze cos pomoga ;)

SoBal 12.11.2003 00:34

ot, taka atmosfera Forum. Btw, widze, ze nowe Forum hula az milo i sie do niego juz przyzwyczailiescie :)

cinma 12.11.2003 00:14

i pomyslec, ze ktos chcial walnac reklame za darmo, a wywolal taka dyskusje :D

CIAPEK 11.11.2003 23:17

Cytat:

Napisany przez batorex
WytłumacZcie mi łaskawie na czym polega fenomen tego forum

to forum jest po prostu za***iste 8)
będąc na internecie spędzam tu duużo czasu
Ludzie są OK, forum jest OK, atmosfera ogólna OK, a będzie jeszcze lepiej :)

-Sid-The-Rat=> 11.11.2003 22:19

gorzala juz napisal - REKLAMA - a zeby bylo fajniej GIGANTYCZNA
mam nadzieje ze to koniec tematu - a autor tejze stopki wg mnie nie mial w planach wiecej tu zajzec tylko zalozyc topic ktory przyciagnie wielu chetnych i zniknac

andrzejj9 11.11.2003 21:57

Cytat:

Napisany przez nimal
co bylo w stopce ??? ale jak sadze po komentarzach to chyba nic ciekawego

pozdro

kurcze, mnie tez ta stopka zaczyna intrygowac (a normalnie pewnie nawet nie zwrocilbym na nia uwagi). Moze ktos napisac, co w niej bylo? :)

Gorzala 11.11.2003 21:54

Cytat:

Napisany przez nimal
to LUDZIE twoza to FORUM - tak jak piszecie/piszemy :spoko:
pomagamy sobie nawzajem i to jest piekne

co bylo w stopce ??? ale jak sadze po komentarzach to chyba nic ciekawego

pozdro

Wieeelka reklama... ot, co to bylo :)
Mowiac wiecej, bo widze, ze to Wam spokoju nie daje :), reklama strony o zarobkach w internecie...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17.