![]() |
Cytat:
|
na tweaku bys ja stracil razem z kontem - i na tym forum tez jest zakaz reklamowania sie - i chyba zaczne go egzekwowac - bo mi ten czerwony strasznie przeszkadza :)
|
Cytat:
odnosnie rozmiarow podpisow - to tu chyba obawiazuja ogolnie przyjete normy :blee: |
to odpowiem - min niska tolerancja na bluzgi... niewazne czy zostana wyciete czy nie - ale sam fakt ich pojawienia sie drazni ludzi..
my tu 'dyskutujemy' a nie nap.. |
I tu sie mylicie drodzy panowie,zajrzałem na to forum bo słyszałem że jest wielkie,i chciałem zobaczyć o czym wy tu cały czas na******acie(a i przy okazji stronke zareklamować:))a co do stopki to mógłby mi ktoś powiedzieć jaka może być maksymalna wielkość?no bo w każdym forum mam taką samą i tylko tu takie wielkie wyszło,a nie zmieniłem bo chciałem zobaczyć wasze reakcje.
|
.....i jestem tu już jakiś czas.....
NIe wiem po co kolejna pozytywna wypowiedz, ale też lubie te Forum. Dużo nie pisze, nie mam potrzeby. I jestem tu codziennie.
Gratuluje, cieprliwośći osobą odpowiadającym łopatologicznie (w dziale DVD i nietylko). Kłania się nisko. Oby tak dalej. |
dodam od siebie, ze w koncu zostal dodany nowy styl:
vBulletin... nie musze w koncu patrzec na te dretwe niebieskie tlo... ale to moja osobista opinia (nie cierpie niebieskiego). |
Cytat:
tak trzymac :D |
Po prostu LUDZIE ! Ludzie tworza forum, a tutaj jest tak swietna ekipa ze forum musi byc swietne ! OK
Pozdrowienia dla wszytkich ktorzy mi pomogli i dlatych ktorzy zapewne jeszcze cos pomoga ;) |
ot, taka atmosfera Forum. Btw, widze, ze nowe Forum hula az milo i sie do niego juz przyzwyczailiescie :)
|
i pomyslec, ze ktos chcial walnac reklame za darmo, a wywolal taka dyskusje :D
|
Cytat:
będąc na internecie spędzam tu duużo czasu Ludzie są OK, forum jest OK, atmosfera ogólna OK, a będzie jeszcze lepiej :) |
gorzala juz napisal - REKLAMA - a zeby bylo fajniej GIGANTYCZNA
mam nadzieje ze to koniec tematu - a autor tejze stopki wg mnie nie mial w planach wiecej tu zajzec tylko zalozyc topic ktory przyciagnie wielu chetnych i zniknac |
Cytat:
|
Cytat:
Mowiac wiecej, bo widze, ze to Wam spokoju nie daje :), reklama strony o zarobkach w internecie... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17. |