![]() |
System zostanie zamknięty
"System zostanie zamknięty................zamknięcie zostało wywołane przez Zarządzanie
NT\system ........Zdalne wywołanie procedury(PRC) zostało przerwane????" i mam minute a potem restart kompa, co jest grane? dzieje się to gdy jestem podłączony do internetu po około 1-5-ciu minutach, już 7 razy,rano system XP pozdr. |
Cytat:
Bylo to juz WALKOWANE setki razy. BLASTER (wirus). Poszukaj tu na forum a na 100% znajdziesz lek. |
Może to ten Worm.Blaster(czyli virusik) o którym sie tak słyszy. Tutaj masz napisane jak sie go pozbyć: http://www.komputerswiat.pl/informac...worm/worm.html
|
Uzyj WYSZUKIWARKI - to nie boli ;).
|
Cytat:
|
dzięki temat zamknięty
|
Cytat:
Sorki ;). |
no to pujde troche pod prad ^_^
to nie musi byc blaster! zdaza sie ze komp po wpieciu do netu (a konkretnie kozystaniu z www, inna dzialalnosc internetowa tego nie wywola) zrestrtuje sie wyrzucajac to okienko, a sprawdzenie systemu pod kontem blastera nic nie da wtedy pomaga latka rpc udostepniana przez microsoft oczywiscie antywirus nie szkodzi i wypada jakiegos miec pozdro |
ja tego nie rozumiem
po co do cholery zadajesz to pytanie wystarczy zajrzec na windowsupdate i masz odpowiedz |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:42. |