![]() |
polska - wlochy
wlaczylem sobie przed chwila telewizor - i czego sie dowiedzialem?
a) ze w wawie pada deszcz - i jest prawie -2 stopnie b) polska gra na Legii z wlochami i jak tak chwile popatrzylem to mi sie druzyny mieszaly - bo te nasze Orły graja dobrze! dali sobie glupio wbic bramke - ale do mniej wiecej 20 minuty to radosc dla oczu i nadzieja na lepsze oby wynik koncowy nie oscylowala wokol 2:9 po fatalnej grze - ale narazie brawo i chyle czola bo nie mozna powiedziec ze wlosi nas olali - przyjechali w najsilniejszym skladzie... |
A to sie zdziwilem rzeczywiscie nasi calkiem dobrze sobie poczynaja.
Co prawda nie wiadomo jak mecz sie skonczy ale nalezy trzymac kciuki bo dobrze im idzie i kto wie jak to sie skonczy:) |
Dobrze bedzie! Wierze w tych patafianow!!!
|
2:1 jak na razie,grają nasi jak nigdy! Włochale mogą sobie teraz... hehehe :D
|
Dzieki za info.Lukam do TV!
@sid:w Poznaniu 0st. powodzenia ORŁOM. Moze sie dobrze zaprezentuja. Jak juz Sid mowi ze graja dobrze to ide ogladac. |
uuuuuuuuuuuuuuu
to juz 3:1 czy to napewno nasi graja ??? |
A ja przed meczem dawalem 3:1 dla Wlochow 8)
|
brawa dla naszych!
co sie dzieje! :) |
chlopaki sie chyba czegos najedli albo nawachali - bo oni grali jak DRUZYNA - nie to ze dobrze czy zle, bo bledy popelnia kazdy - ale grali swiadomie jako DRUZYNA
czy ja snie? |
Jedna jaskółka wiosny nie czyni.....
Owszem, zagrali dobrze nawet bardzo dobrze, może dlatego że Włochom sie nie chciało gnatów obijać, dla nich to zwykły, kolejny mecz sparringowy a dla nas mecz jak o mistrzostwo swiata. |
Oglądałem całe spotkanie . Przyjemnie się patrzyło. Nasi poczynali sobie dzielnie. Dla Włochów jest chyba za zimno u nas w tej zimnej Polsce....
|
to co pokazali nie jest zasluga wlochow - san marino gralo 30 razy gorzej i co? prawie ze kompromitacje nam zaprezentowano - a tu? zagrania swiadczace o zgraniu druzyny, o zaufaniu do partnera, wole walki itp - to nie sa sprawy przypadkowe jak np. gol z meczu z MCity
zawsze sie znajdzie maruda, dla ktorej wszsytko jest przypadkiem i na pewno swiat jest do dupy... zycze optymizmu - przydaje sie |
Cytat:
A najlepsze bylo, jak padla druga bramka dla naszych i pierwsza dla Wlochow. Moj ojciec wyszedl na chwile z pokoju i wrocil po okolo dwoch minutach, dokladnie po tych dwoch bramkach. Troche sie zdziwil ;) Ale Polakow trzeba pochwalic. Grali ladnie i wynik zasluzony. Tylko, ze problem z polskimi druzynami jak zawsze lezy w psychice. Na luzie potrafia grac bardzo dobrze, niestety pod presja... sami zreszta wiemy. Mam nadzieje, ze kiedys ktos w koncu zwroci na to uwage i zatrudni jakiegos dobrego psychologa (np tego, ktory opiekowal sie Malyszem ;) ). Wtedy mozemy byc naprawde dobrzy :) |
w pilke nozna owszem lubie popykac (kiedys nawet w jakiejs druzynie gralem :D ) ale polscy pilkarze to parodia sportu - banda dzieciakow z podworka lepiej gra :D
jeden wygrany mecz tego nie zmieni - tym bardzie ze nasza druzyna zawsze wygrywa mecze o pietruszke, tam gdzie stawka jest choc ciut wyzsza, to nawet grupa przedszkolakow rozklada naszych "pilkarzy" jak chce... chyba nie musze podawac przykladow? znacie ich na pewno setki - ja sie do ogladania polskiego "sportu" zrazilem juz pare lat temu |
Czyżby Włosi mieli chwilowy dołek ...;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:13. |