Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Prosze. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prosze-27604/)

simensm35 17.11.2003 00:11

Cytat:

Napisany przez Banana Coctail
A jak mam ustawić IP w połaczeniach nie standardowych???
Czy mogę wysyłać tylko do tlenowców czy do gaduł tez???

Nie sprawdzałem, nie miałem takiej potrzeby.Może są jakieś wtyki pozwalające takie coś ustawić.Pogrzeb trochę na www.o2.pl powinno coś być.

MacGyver 16.11.2003 17:49

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jasne, ze sie podoba :) Jak bede mial troche czasu, to sprobuje sobie tez zrobic cos w tym stylu (z adresem mojej strony internetowej). Juz wiem, do kogo sie zwrocic, jak mialbym jakies problemy :)

W zasadzie Photoshopa obsługuje się czysto intuicyjne (wersja polska)[jak każdy z resztą program]. Szczerze mówiąc to pojęcia jak bawić się w Photoshopie jako takiego nie mam ale jak coś to daj znać ..... razem coś wymyslimy :)

andrzejj9 16.11.2003 16:33

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Robiłem go w Photoshopie 7.0 PL. Eeee jednak komuś się podoba :)

Jasne, ze sie podoba :) Jak bede mial troche czasu, to sprobuje sobie tez zrobic cos w tym stylu (z adresem mojej strony internetowej). Juz wiem, do kogo sie zwrocic, jak mialbym jakies problemy :)

Banana Coctail 16.11.2003 12:48

A jak mam ustawić IP w połaczeniach nie standardowych???
Czy mogę wysyłać tylko do tlenowców czy do gaduł tez???

simensm35 15.11.2003 23:13

Cytat:

Napisany przez Banana Coctail
A co do tlenu gdzie jest opcja wysyłania plików???

Prawym klawiszem myszy klikasz osobe której chcesz wysłać plik i wybierasz WYŚLIJ PLIK. Wybierasz pliczek do wysłania i jak ustanowi połączenie bespośrednie to podziwiasz jak śmiga. Aha, adresat musi być ON LINE, czyli dostępny,inaczej możesz wysłać tylko emilka.

MacGyver 15.11.2003 23:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Fajny masz tekst (w sensie graficznym) w podpisie. Mozna wiedziec, czy go robiles? :)

Robiłem go w Photoshopie 7.0 PL. Eeee jednak komuś się podoba :)

kraluk 15.11.2003 19:37

Cytat:

Napisany przez simensm35
Pewnie dlatego że koleś mieszka 3 ulice dalej i mamy tego samego Dostawcę Usłóg Internetowych że się tak wyrażę. Gały mi wywaliło jak żabie w czasie suszy jak zobaczyłem ten transfer.Ale typowo jest około 15 kB.

No teraz to rozumię o co chodzi :)
Pozdro;)

Pawel_k 15.11.2003 19:09

Cytat:

Napisany przez simensm35
Pewnie dlatego że koleś mieszka 3 ulice dalej i mamy tego samego Dostawcę Usłóg Internetowych że się tak wyrażę. Gały mi wywaliło jak żabie w czasie suszy jak zobaczyłem ten transfer.Ale typowo jest około 15 kB.

no to pliki poszly po lanie ew przez jakies wewnetrzne huby i ap ;)

Banana Coctail 15.11.2003 19:08

A co do tlenu gdzie jest opcja wysyłania plików???

simensm35 15.11.2003 19:02

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
to jakie ty masz lacze? A jak ktos ma SDi np. hehe dlugo by sciagal (10kb/s)

andrzejj9 15.11.2003 16:37

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Też moim zdaniem 2D jest lepsz od 3D. Jakiś lepszy klimat tam jest.

Fajny masz tekst (w sensie graficznym) w podpisie. Mozna wiedziec, czy go robiles? :)

Patrixs 15.11.2003 15:29

Witam

Ma ktoś może Propellerheads Rebirth (lub inny oprócz Reason'a program tej firmy).

Dzięki

Pozdrawiam

-Kowalik- 15.11.2003 14:04

Cytat:

Napisany przez brzuszki
to już funkcjonuje -mam trochę fajnych płytek /muza/ od ludzi z forum - tu raz jeszcze dzięki :):):)

Ja tez juz komus wysylalem, nie pamietam komu ;)
Przyznawac sie :D

Patrixs 15.11.2003 13:20

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Ja bym postawil serverek ftp (Blackmoon,Xitami)-spisuje sie dobrze ale wtedy nie mozna nic zasysac mulkami,kazami.

W sumie dobry pomysł, ale serverek ftp musiałby być na szybkim łączu i komputero-serverek musiałby działać 24h/dobe :) z możliwością uploadu i downloadu.

Pozdrawiam

pawelblu 15.11.2003 12:23

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Proponuje, aby uruchomić pocztową wymianę płyt (przez zwykłą pocztę). Wymienimy się adresami (zamieszkania, a nie e-mailami) i będziemy sobie wysyłać płyty (będzie o wiele szybciej i pewniej).

Hm gdyby ktos z KGP sie do nas dolaczyl to tu juz nie byloby userow :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:26.