![]() |
Jak nagrać film z kamery Cyfrowej na DVD-R
Mógłby ktoś mi napisać jaki soft i co mniej więcej z grubsza po kolei? Zależałoby mi też na stworzeniu menu poszczególnych scen. Mam nagrany film z własnego ślubu na kasetach mini-DV i chciałbym to zrzucić na płytkę. Recorder DVD mam od dwóch dni i w tej kwestii jestem zupełnie tępy ;)
Pozdrawiam i z góry dzięki. Twinny |
wystarczy ci roxio
bardzo dobry i przydatny program w sklad ktorego wchodzi -dvd builder-
masz tam opcjie prosto z camery na dvd |
Cytat:
Dzięki za szybką odpowiedź. Jeszcze tylko jedno pytanie: Czy można to gdzieś zassać w necie czy raczej się rozglądać za pełnokrążkowym wydaniem? pzdrw. Twinny |
nie wiem ,moze gdzies znajdziesz obraz iso. ale to 478mb,jak masz szybkie polaszenie to czemu nie ?
|
Cytat:
|
Mydvd delax 5 jest rowniez bardzo dobry i pracuje d=b.dobrze nigdy sie nie zawiesil ! no i tworzy dzwiek ac3. Tylko sie gryzie z roxio wiec albo jeden albo drugi , jakies 170mb.
|
Cytat:
|
Video Studio 7 mam od wczoraj. Zainstalowałem i bawię się już trochę. Full możliwości i fajne opcje. Zasysam też już roxio i My DVD (dzięki zorg ;) ). Wypróbuję wszystkie trzy i ocenię który będzie najlepszy pod to co chcem robić. Dzięki za pomoc i życzę owocnych chwil przy wypalaniu krążków :)
|
Ja polecam Pinnacle Studio 8 SE.
To już mój drufi program firmy Pinnacle po Studio 7 i polecam. Program jest prosty w obsłudze i ma wiele ciekawych funkcji. Nagrywarke DVD mam od niedawna ale wypaliłem już kilka filmów. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:17. |