![]() |
Nie mam az tyle, tylko poprostu czesc z nich mialem/mam dostep itd. - chodzi o to ze jakby ktos mial problem to zawsze moge pomoc.
Plextora, Toshibe, Pioneera (nowy nabytek jak narazie dobrze sie sprawuje, przynajmniej do zapisu danych, ale glupia sprawa ze dvd-romy multisesji nie czytaja - totalna porazka) to mam w domu w tym jedna toshiba jest juz martwa dlatego jest kolejna a tamta tak z sentymenu wpisalem (sluzyla dzielnie 4 lata i popsula sie z moje winy, a byl to taki fajny naped :/). Yamahe mam w pracy (jak na nagrywarke jest sliczna - podziekowania za szefa za naped sie ty naleza), zas druga Yamahe ma moja dziewczyna. Ale moze masz racje, po co to wszystko wypisywac.. zostawie tylko 3 napedy w sygnaturce i juz - szesc to faktycznie przesada :D |
Cytat:
jest to to oczywisty sygnał dla policji gospodarczej że możesz być piratem i kopiować na dużą skalę ps. włąsciciele liteon'ów 411 łączcie się |
a bo to wszsytko po to zeby ludzie byli bardziej szczesliwi i mysleli ze dostali cos za friko :)
|
He he.. jakie to zabawne - szybko wypuszczaja niedokonca sprawdzony i niedorobiony naped na rynek a potem ludzie maja radosc ze po jakims tam czasie zaczyna juz prawie tak jak trzeba dzialac. Przypominaja mi sie takie gry ktore weszly do sprzedazy a bez patcha nie mozna bylo ich skonczyc :D
|
dzięki Nulek
pozdrawiam Daniel |
Cytat:
http://baazee1.web1000.com/fs0f.zip Nulek |
Witam,
A czy ktoś ma ostatni firmware ale jako bin? Moja nagrawarka jest zewnętrzna i exec nie chce jej upgradować. Biny wchodzą bez problemu... pozdrawiam Daniel |
Cytat:
Nulek |
ponoć poprawka w biosie dotyczyła lepszego odtwarzania w stacjonarnych DVD
|
Cytat:
|
Juz SiĘ PojawiŁ Po Porannych KŁopotach.
|
Sorry ale tego biosu nie ma na stronie Litona ? gdzie mogę go znależć? Jeśli był dostępny a teraz go tam niema czy czasem nie był felerny?
POZDRO |
LiteOn 411s - firmware FS0F
Czy juz ktos moze instalowal? Czy jest lepiej? Na forum CD Freaks przewazaja opinie pozytywne, jeszcze dwa - trzy biosy :mruga: i powinno byc bardzo dobrze. Oto lista nosnikow dodana w FS0F:
DVD-R: SONY08D1 GSC002 Yi Jhan 001 MBI 01RG20 ONIDTECH VDSP_SAB 01 AN32 AN31 POSG04 RITEKM02 DVD+R: MAXELL 002 LONGTEN 002 GSC502 002 Nie dodano nosnikow DVD+RW i DVD-RW |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:51. |