![]() |
emule...komunikat
Od jakiegoś czasu gdy chce wejść na jakiś większy serwer np probenprinz.de to pokazuje mi taki komunikat:
error: this server gives priority to zlib aware clients. Please upgrade your client co to oznacza? Ale czasami udaje mi się wejść. Mam emule plus 1h |
Chyba czas poszukac nowszej wersji mulka.
|
to jest najnowsza wersja emule plus
|
Moze sprobuj innego nowszego moda. Ja mialem tez takie komunikaty na jakims starszym LSD, sciagnalem nowego i mam spokoj. Moja intuicja tlumaczyla te angielszczyzne jako zalecenie upgradu i u mnie dalo efekt.
|
zlib - standarodwa biblioteka kompresji, dosc dobra nawet, zlib2,1 lepszy ale to jzu roznica paru prcent tylko
prawdopodobnie w celu przyspieszenia transmisji serwer wpuszcza na serw tylko tych ktorzy sobie tez taka pakowana transmisje wlaczyli nie uzywam mula wiec nie wiem - ale poszukaj w opcjach jakis tekstow o kompresji czy cos takiego |
Plus 1h - z 18.09.03 jest najnowszy.
To moze byc tez blad serwera. Ostatnio (od pewnego czasu) serwery czasami zachowuja sie "dziwnie" i wychodza rozne dziwne rzeczy, falszywe HiID, LowID...i inne kwiatki. Pokombinuj z modami (mod+kademlia jest swietnym rozwiazniem) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bezserwerowa wersja eMule, wbudowana w nowe mody: Pawcio,(zakonczyl juz swoja przygode z mulem i nowych modow Pawcia nie bedzie!!!) Morphkad. przez chwile uzywalem v.40 kademliaTestKlijent i spisywala sie niesamowicie.
|
U mnie ostatnio czesto pojawia sie taki komunikat: 'Błąd Flirt-Attacke.de 1 (62.241.35.15:4242) - You have a LOWID but your client is requesting callback to other LOWID client ! This is a violation of ed2k protocol !' Ciekawe o co chodzi :D
|
Ilość załączników: 2
Witam! Odkopuje stary temat bo niechce zakladalć nowego ;)
Mam pytanie dotyczące eMula,otóż od jakiegoś czasu jak zassysam niektóre pliki to dostaje 'wiadomości' od kogos tzn,na dole na pasku i w zakladce serwery->log pisze ze dostalem nowa wiadomosc a w zakladce wiadomosci jest pusto ??? Wie ktos może co to znaczy :ysz: i co z tym zrobić :) |
mam to samo, a któregoś dnia wyświetlało mi 17M użytkowników :)
0.46c |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:33. |