![]() |
cuda sie dzieja... ja tez moge juz tylko na koniec wstawic...:(
w tej chwili plodze zastepcze rozwiazanie (Wiem ze to nie to ale...) - i bedzie okienko z kazda emotka i kodem jaki trzeba wpisac... postaram sie jakos dolaczyc 'show all smiles' ale z nienznanego mi powodu jscript ktory otwiera to okno nie startuje... ale jak pisalem wyzej - orlem nie jestem i pewnie cos robie zle... |
Cytat:
Mam Opere 7.11. |
Cytat:
|
Cytat:
Niestety w pracy jestem skazany na IE 5.5 a szkoda |
napisalem ze cos zmienilem? nie...
wiec nie rozumiem jakos innym dziala - i to na tych 'glupich' przegladarkach - to pewnie na ie tez zadziala... a nie zaznaczyles sobie w opcjach odpowiedzi ;disable smiles;? ja nie moge odpowiadac za czyjes gapiostwo (juz mialem raz tak z kims komu sie nie pojawial podpis... a to moja wina ze sam tak zaznaczyl?) ps. w operze jak klikam na ikonke to wstawia sie ona tam gdzie stoi kursor, a w IE pojawia sie zawsze na koncu... dziwny ten IE... |
IE 5.50
i dalej nic a działało ? |
U mnie już działa
tylko jest problem ze wstawieniem OK zamienia sie na :O + literka k wstawia sie tak: :ok: |
jak narazie nie udalo mi sie podczepic tego okienka pod szybka odpowiedz, tak samo jak wstawic choc kilku emotek do menu przy oknie szybkiej odpowiedzi - zastanawia mnie czemu tak sie dzieje... [inna sprawa ze nie jestem orlem php]
|
koledzy z IE, taka rada Ciapka...mi też nie działały jakiś czas temu...pogrzebcie w opcjach internetowych...pousuwajcie cookiesy i inne pliki internetowe i wejdźcie jeszcze raz na forum :) U mnie stała się troche rewolucja właśnie po tym buszowaniu w opcjach. Może przełączcie styl forum :) Ja siedzie na "polski_sid".
Pozdro |
Ja 8) :fiu: :klnie: :peace: :sciana: :uscisk: :cisza: :buu: :D
Test na phoenix 0.5 |
to moze wstawcie link do "show all smiles" gdzies obok okienka szykiej odpowiedzi? ulatwilo by to zycie ;)
|
cos ta jedyna sluszna przegladarka jest do bani...bo jesli to nie dziala - to nie powinno tez pare innych rzeczy dzialac rozwiazanych w ten sam sposob
|
8) :fiu: :klnie: :peace: :buu: :cisza: :uscisk: :sciana: :czytaj: :papa: :P :zly: :uczen: 8-)
|
U mnie niestety też nie działają na IE6, tak w pracy jak i w domu.
|
ciagle nie dziala :(
dziala tylko okno " show all smiles" w "szybkiej odpowiedzi", w normalnej nic nie lata |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59. |