![]() |
|
no comment katmai :|
polecam LG, nagrywarki CDR(W) dobre, nagrywarki DVD tez ponoc nie takie złe i w przystępnej cenie, cd-romy ciulowe |
Cytat:
poprosze thx Rodi |
Mam CD-R/RW LG i twierdzę że to totalny szajs. Byłe już 3 razy w naprawie i dalej nic, teraz mi chyba już wymienią (mam nadzieję). Tak więc nigdy bym się nie odważył kupić DVD-R LG. Poprzednio miałem Toshibę SD-R5002 - dobra, ale wolna i jednosystemowa, teraz mam NEC'a ND-1300A i jest super. Pali wszystko co się włoży, a i stacjonarne nie mają żadnego problemu z graniem tych płytek. Polecam - za 650 zł !!
|
moj wybor padl na Pioneera DVR-A06 (box) znalazlem go w sklepie w cenie 799zl czyli kosztuje jak wersja OEM. 24 miesiace gwarancji wiec jak dla mnie super oferta, jesli jeszcze nie kupiles nagrywarki to moge podac ci namiary...
|
... ale to juz inna kwestia. Osobiscie to bym sobie LG nie kupil. Tylko stwierdzilem ze takich problemow jak Liteon - LG nie ma.. a to ze sa z nim inne to juz inna bajka. Polecam zas Plextora, Pioneera, NEC'a.
|
jka dobrze pamitam... wszyscy uzytkownicy napedow czy to stacjonarnych czy zwyklych cd-rom czy cdrw czy zwyklych grajow cd nazekali na to ze mechanizm szybko pada...
|
Jak dobrze pamietam nikt z posiadaczy LG nie pisal tu o takim problemie...
|
wybor nagrywarki
Witam
Pisalem wczesniej, ale niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Teraz po przeczytaniu ostatnich postow jestem bogatszy o wiecej informacji, wiec zadam innaczej pytanie Pytalem sie jaka nagrywarke kupic LiteOn LDW 811S czy LG GSA - 4040B ale po przeczytaniu ostatnich postow na temat 411 az boje sie pomyslec jak s******one jest najnowsze dziecko 811 wiec na 99% skalniam sie na LG, moje pytanie: czy uzytkownicy LG (starszych modeli) tez mieli podobne problemy z wypalaniem plytek co usery LiteON-a pzdr Rodi |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:10. |