![]() |
BorgTV i brak pamięci w Win XP
Witam
Czy udalo się komuś uruchomić program BorgTV na Windowsie innym niż 98se. U mnie nie zależnie od ustawienia "Zgodności" z którym kolwiek windowsem zawsze wywala okienko. Może ktoś mi poleci coś do kodowania nagra vision. Dzięki za pomoc Pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
Zapomniałem o fotce, skleroza nie boli ;P
|
uruchamialem, ale wersje pro (chyba 2.1)
ona niestety wymaga kluczyka, a z tym ciezko :( tzn sa w necie, ale nie dzialaja :( u mnie latalo pod - wer 1.54: 98se, me (tu mialem to okienko ktore zalaczases dosc czesto) oraz wersja 2.1 pro pod: 2000, xp pro |
Ja mam wersje 2.55 (nie pro) nie wymaga żadnych dodatkowych kluczy, ale nie działą mi pod XP. :(
|
skad mozna pobrac ta wersie 2.55 ja tylko sie spotkalem z 2.0,2.1 i urzywam 2.1 ale sie wiesza obraz co pare minut na pare sekund pewnie to wina tego ze ta wersia nie jest zarejestrowana :/
|
poprawka - napisalem 1.54, powinno byc 2.54
popatrzylem na innych forach - ta wersja nie lata pod xp :( 2.1 pro jest NOWSZA - chodzi pod xp, ale jest tez platna - 25PLN, wiec nie duzo :) |
Ilość załączników: 1
Dla jasności załączam obrazek Borg'a TV o którym ja piszę. Jeśli ktoś chce to moge zipem lub rarem wysłać.
|
tak, to jest ten stry dibry borg ktory nie bedzie latal pod xp :(
|
Cytat:
A jest jakaś inna wersja (starsza/nowsza) która będzie działać. Używasz jakiegoś programu do Canal dodać :) ?? |
wersja 2.1 PRO - ta platna lata
w mojej obecnaj kablowce nie ma canal+ (kiedys lapalem przez antene dachowa, ale przestali puszczac powietrzem) wiec nie jestem aktualnie w temacie wersja 2.1 jest naprawde swietna - ma wbyudowany magnetowid, wygladzanie obrazu, pare filtrow real time, obsluguje pilota itd, tylko ze trzeba ja zarejestroac (jakbys dal rade z rejestracja to prosze tez na priv :) ) |
Na e_mułku znalazłem plik: Borg_TvProf2.1+bRadio+bPilot+Stery XP.2000+*****.zip jak go sciągnę, to poinformuje o tym i jeśli ktoś będzie chciał to moge część lub całośc wysłać na e-maila.
|
:) juz sie usmiecham :)
|
Cytat:
pozdrawiam, Marcin |
jak witaminka bedzie dzialac to ja tez sie pisze na nia
|
tylko more tv chodzi pod xp i canal+ smiga pieknie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:40. |