![]() |
Mam problem z programem HeadAC3he
Chciałem przerobić film z dzwiękiem ac3 na płytke VCD . Na waszym forum wyczytałem o stronce http://www.vcd.friko.pl/ gdzie wszystko zostało opisane jak to wykonać . Niestety mam problem z programem HeadAC3he . Po pokazaniu ścieżki dzwiękowej wyodrębnionej za pomocą VirtualDuda z rozszerzeniem .ac3 pokazuje mi sie następujący komunikat Could not find data chunk . Po naciśnięciu ok i włączeniu Start mam następny Not enough space left on destination drive .Może ktoś mi doradzi jaki robie błąd lub jaki moge zastosować inny program i jak sie go ustawia .
|
a jak dokładnie wyodrębniasz audio ? zapisujesz jako WAV, zmieniasz rozszeżenie na AC3 i wgrywasz odrazu do HeadAC3he ?
|
Jak pisałem wyodrębniam dzwięk za pomocą VirtualDuba i zaznaczam w zakładce Audio - Direct stream copy . Wpisując nazwe pliku na końcu wpisuje .ac3 .
|
Cytat:
|
Albo skorzystaj z VirtualDubModa - Stream/Stream list/Demux
|
Drogi Robs jestem pełen podziwu twojej wiedzy . Oczywiście skorzystałem z Twojej rady ponieważ jest najprostrza i najmniej skomplikowana no i oczywiście wszystko działa ! Bardzo dziękuje za pomoc .
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:48. |