![]() |
problem ze zgraniem filmu ....czemu ????
...próbuje nagrać filmik na CD ...ale nie daje rady ???!!! używam Nero 6 i za każdym razem wywala mi komunikat że jest za mało miejsca na CD....i automatycznie wysówa płytke :-(.... filmik zajmuje 699 mb a używanych jest 733 .......próbowałem z overburningiem...i też to samo ..nawet próbowałem na 800 mb zgrać ...i też wywala komunikat że jest za mało miejsca na CD ... :-/.....w czym może być problem ....???? aha..płytki sa na pewno dobre bo próbowałęm robić symulacje z innymi plikami ....
|
ech...
jakie masz nero? 6.0.0.15? Jak tak to sciagnij najnowsze 6.0.0.23 (www.nero.com) 15 ma blad overburnignu i pokazuje ze nie ma miejsca ostatnio duzo postow na ten temat. |
Dla przypomnienia żeby przepalić płytę należy nagrywać w trybie Disc-at-once
|
Cytat:
....mam ver 6.0.0.15 ...i ściągałem do niego jakieś łatki ....poprawiające błedy ....jakies 2 dni temu nagrywałemna 800 bm i było spox ...a teraz sie nie mieści....OK zadziergam ver ...23 i zalookam czy się poprawi |
Cytat:
.....to wiem :-)) |
:D 6.0.0.15 :D
zdecydowanie zassij nowa wersje - tamta miala blad i niepozwalala palic plyt okolo 700MB |
Cytat:
|
z kombajnow jest jeszcze Easy CD Creator i WinOnCD - ale waza po kilkaset MB
sa jakies proste programiki do smarzenia, ale nikt mnie reczy za ich jakosc - poszukaj np w dziale ftp na www.pcworld.pl, na tucows.com, na webattack.com, dobreprogramy.com itp itd |
Cytat:
OK THX ....już jakoś zadziergałem tego nero w ver...23 i jest spox ....tzn juz nagrywa :-)) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |