![]() |
MÓj Litek Nie Chce Nic NagrywaĆ!!! - Pomocy!!!
Witam!
Mam OGROMNY problem. Mój Litek 32125W nie che nic nagrywać!!! Mam najnowszy bios do nagrywarki, nagrywam Nerem 6.0.0.23 i Alcoholem 120% i żaden z programów nie chce nagrywać!!! Nie wiem co się dzieje. Z początku myślałem, że nie chce nagrywać w locie, później zrobiłem obraz i próbowałem nagrywać i też nic. W końcu chciałem nagrać inną płytę i też nic!!! Bardzo proszę o pomoc!!! Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi!!! Proszę o szybką odpowiedź. Pozdro:( |
ile juz tu jestes - a nie napisales
a) jakie sa objawy, komunikaty itp b) jaki masz system i czy nie instalowales ostatnio jakis nowych sterownikow c) i inne takie :) |
Objawy są takie:
a) Nie ma żadnych komunikatów b) Nie chce nic nagrywać c) Jak chce coś nagrać to napęd najpierw rozpędza się na fula, potem milknie, potem jest "brr", a potem to można czekać i nic się nie stanie. Można czekać godzine i więcej, nie zaświeci się czerwone światełko na nagrywarce. d) Nie instalowałem żadnych nowych sterów e) Przeinstalowałem ASPI, Nero, Alcohola, nawet bios nagrywarki i nic. Proszę o pomoc!!! |
sprawdz spaware na innym kompie, np u kumpla
sadzac po modelu to gwarancja juz pewnie zgnila :D wiec jak u kumpla tez nie bedzie dzialac to zacznij szukac nowej |
Cytat:
|
Cytat:
Mam Xp Pro. Pozdro;) --UPDATE-- Już znalazłem:) |
w menadzerze urzadzen zobacz drugi kanal ide
|
@Bartez, wielkie dzięki!!! Pomogło!!! THX!!!
@All, też dzięki za sugestie. Tak więc mój problem został rozwiązany. Pozdro;) |
Cytat:
pozdro dla NT ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |