![]() |
Idiotyczne pytania!
Jak na mnie, pytanie skrajnie idiotyczne, ale mam faze kompletnego braku zdolnosci do kojarzenia najprostszych rzeczy:
-co bedzie jak podlacze napedy optyczne na tasmie 80 zylowej? -Pewnie nic! Ale dokladnie? Mam dwie tasmy 80 (chinskie w tubce, takie okragle) i zadnej 40. No i fajnie. |
Cytat:
Będzie działac:) |
Cytat:
|
80 to to samo co 40 tylko zwykle krótsza i zawsze lepiej ekranowana
hint wtyczki są takie same ;) pozdro |
Cytat:
|
niektore starsze spawarki (np moja lg ced8120b) niezabardzo lubia kabli 80 zyl
|
U mnie wszystko chodzi na taśmie 80 żyłowej i nic się nie dzieje, zresztą jak przeanalizujesz problem, to w oryginalnych DELLACH też cdromy i nagrywarki chodzą na 80 tkach (pytałem w sklepie i nie mają w ogóle 40to żyłowych)
|
OK! Sprawa wyjasnila sie w ten sposob, ze dzis jest piatek, a nie poniedzialek, o czym bylem przekonany:)
Kilka dni pracy po 12-16 godzin i odbija mi palma:D Dzieki! |
Cytat:
i dlaczego się nie podzieliłeś? ;) pozdro |
:D nie wiem co jadles na sniadanie, ale to musial byc good shit ;)
|
@Cana.
Wczoraj wieczorem w pospiechu, montowalem kompa dla klijenta, na poniedziale na 7 rano:) Dzis sie okazalo, ze jest dopiero piatek, a nie poniedzialek i mam jeszcze duzo czsu:D A chodzilo o te nieszczesne tasmy:D Po prostu wczoraj nie bylem zdolny do jakiegokolwiek myslenia, moze dzis bedzie lepiej:D |
Taśma 80 to jest to samo co 40. W tej 80 co druga żyła to masa wiec nie ma tu nic do rzeczy jaką założysz...a jak mi ktoś nie wierzy to niech sobie otworzy jedną wtyczke. Jeśli chodzi o hdd to lepiej zakładać 80 bo te dodatkowe przewody masowe lepiej zabezpieczają przed zakłuceniami wynikajacymi z szybszego transferu danych niż w przypadku cd-romu 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:19. |