![]() |
??? oryginalny key do HL'a ???
witam...
mam pytanie a zarazem prośbę... :) mam sobie oryginalnego key'a do HL (CS'a) i sobie pykam przez neta... czy na jednym key'u może grać więcej niż jedna osoba (qmpel mnie o niego prosi) jeśli nie, to bardzo proszę o namiary do key'a, na numer mojego qmpla.. (4573702) THX P.S. bardzo proszę o nie usuwanie tego posta :) |
Jeżeli będziecie grać TYLKO przez LAN to on może mieć twojego Key'a ale jeżeli będziecie grać przez NET'a to tylko 1 osoba z tym keyem moze byc na serwerze. A... i nikt tojemu kumplowi nie poda swojego oryginalnego KEY'a (przynajmniej ja tak myśle) a KEY'e z netu nie nadają się do gry w necie (przynajmniej większość).
|
nie udostepniaj keya - life is brutal ale moze sie okazac ze chlopak narozrabia i dostaniesz banana na key i juz sobie nie pograsz
na dodatek kolega podzieli sie keyem z drugim kolega, ten rzuci na jakis warez i ludzie beda mieli polewke ze jakis osiol dal prawdziwy dzialajacy key w siec - bo moze grac tylko jedna osoba z danego keya na raz a kluczyk dzialajacy? hl w sklepie kosztuje 45 zeta - niech sobie kupi |
HEHE... ja zarabalem 5 oryginalnych kluczykow z kawiarenki i tam zawsze jakis dziala :D ^_^ :D ^_^
pozdro ;) |
Ilość załączników: 1
nie dawaj za zadne skarby klucza
dasz mu a on zarejestruje sie na platformie STEAM z tym kluczem i koniec no chyba ze juz zaklepales ten klucz na STEAMie i grasz juz w CSa 1.6 to klucz dla niego bedzie bezuzyteczny :) jedyne co bedzie mogl zrobic to grac jeszcze na serwerach WON i to tylko w CSa 1.5, ale jak dlugo to nie wiem, bo maja byc wylaczone, poniewaz STEAM zastepuje miejsce WONa ;) |
Cytat:
wiem, wiem... to juz podchodzi pod paragraf |
Cytat:
I powiem jeszcze raz kluczyka nie dawaj (ja juz popełniłem ten błąd). |
Cytat:
A wracając do tematu to za żadne skarby nie dawaj klucza!!! Pozdro;) |
Cytat:
P.S. Jak mój nowy avatarek i synaturka??? Jak się nie podoba to zostanie Maryszka. |
Eeejejeje... spokojnie :P :D... yankee dawaj adres tzn poprosze adres tego STEAMU czy jak zarejestruje tego kluczyka to juz zawsze bedzie chodzilo, buahahah i beda mieli klopsa z kawiarenki :P :D
pozdro ;) |
|
Cytat:
Pozdro;) |
yankee ale oni na STEAMie pewnie nie rejestrowali, wiec ja zarejestruje tak, zebym tyko ja korzystal ;)
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |