Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ??? oryginalny key do HL'a ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/oryginalny-key-hla-27881/)

michal_zb 21.11.2003 14:43

??? oryginalny key do HL'a ???

witam...
mam pytanie a zarazem prośbę... :)
mam sobie oryginalnego key'a do HL (CS'a) i sobie pykam przez neta... czy na jednym key'u może grać więcej niż jedna osoba (qmpel mnie o niego prosi) jeśli nie, to bardzo proszę o namiary do key'a, na numer mojego qmpla.. (4573702)
THX

P.S.
bardzo proszę o nie usuwanie tego posta :)

kizio 21.11.2003 15:31

Jeżeli będziecie grać TYLKO przez LAN to on może mieć twojego Key'a ale jeżeli będziecie grać przez NET'a to tylko 1 osoba z tym keyem moze byc na serwerze. A... i nikt tojemu kumplowi nie poda swojego oryginalnego KEY'a (przynajmniej ja tak myśle) a KEY'e z netu nie nadają się do gry w necie (przynajmniej większość).

-Sid-The-Rat=> 21.11.2003 15:34

nie udostepniaj keya - life is brutal ale moze sie okazac ze chlopak narozrabia i dostaniesz banana na key i juz sobie nie pograsz
na dodatek kolega podzieli sie keyem z drugim kolega, ten rzuci na jakis warez i ludzie beda mieli polewke ze jakis osiol dal prawdziwy dzialajacy key w siec - bo moze grac tylko jedna osoba z danego keya na raz

a kluczyk dzialajacy? hl w sklepie kosztuje 45 zeta - niech sobie kupi

Smartek 21.11.2003 19:07

HEHE... ja zarabalem 5 oryginalnych kluczykow z kawiarenki i tam zawsze jakis dziala :D ^_^ :D ^_^
pozdro ;)

Y@nkee_PL 21.11.2003 20:44

Ilość załączników: 1
nie dawaj za zadne skarby klucza
dasz mu a on zarejestruje sie na platformie STEAM z tym kluczem i koniec
no chyba ze juz zaklepales ten klucz na STEAMie i grasz juz w CSa 1.6 to klucz dla niego bedzie bezuzyteczny :)
jedyne co bedzie mogl zrobic to grac jeszcze na serwerach WON i to tylko w CSa 1.5, ale jak dlugo to nie wiem, bo maja byc wylaczone, poniewaz STEAM zastepuje miejsce WONa ;)

yarosh 22.11.2003 01:18

Cytat:

Napisany przez Smartek
HEHE... ja zarabalem 5 oryginalnych kluczykow z kawiarenki i tam zawsze jakis dziala :D ^_^ :D ^_^
pozdro ;)

eee to ja na to pierwszy wpadlem ;))))

wiem, wiem... to juz podchodzi pod paragraf

kizio 22.11.2003 09:45

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

JA podobnie zrobiłem ale w przypadku Windowsa XP :zeby: . Ale to opisałem w innym poście :) .
I powiem jeszcze raz kluczyka nie dawaj (ja juz popełniłem ten błąd).

kraluk 22.11.2003 10:01

Cytat:

Napisany przez kizio
JA podobnie zrobiłem ale w przypadku Windowsa XP :zeby: . Ale to opisałem w innym poście :) .
I powiem jeszcze raz kluczyka nie dawaj (ja juz popełniłem ten błąd).

Oj Kizio ładnie to tak "zwijać" nie swoje kluczyki??? :)
A wracając do tematu to za żadne skarby nie dawaj klucza!!!
Pozdro;)

kizio 22.11.2003 10:07

Cytat:

Napisany przez kraluk
Oj Kizio ładnie to tak "zwijać" nie swoje kluczyki??? :)

Heh.. ale teraz nie jade na tym "zwiniętym" kluczyku. Ten "zwinięty" był do XP Home a teraz mam XP PRO. A i tak on nie pasował do SP1!

P.S. Jak mój nowy avatarek i synaturka??? Jak się nie podoba to zostanie Maryszka.

Smartek 22.11.2003 21:02

Eeejejeje... spokojnie :P :D... yankee dawaj adres tzn poprosze adres tego STEAMU czy jak zarejestruje tego kluczyka to juz zawsze bedzie chodzilo, buahahah i beda mieli klopsa z kawiarenki :P :D
pozdro ;)

Y@nkee_PL 22.11.2003 21:05

www.steampowered.com

1 klucz = 1 konto
nie da sie na 1 klucz zalozyc dwoch i wiecej kont ;)

kraluk 22.11.2003 21:19

Cytat:

Napisany przez kizio
...P.S. Jak mój nowy avatarek i synaturka??? Jak się nie podoba to zostanie Maryszka.

Mi się ten nowy podoba. Taki fajny jest... :)
Pozdro;)

Smartek 23.11.2003 08:33

yankee ale oni na STEAMie pewnie nie rejestrowali, wiec ja zarejestruje tak, zebym tyko ja korzystal ;)
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40.