![]() |
Co się stało z rangami na forum
Co się stało z rangami na forum???
Już ich nie ma. Jest tylko ranga Zarejstrowany :) |
przy przenoszeniu sie pomieszalo - mozesz sobie zmienic na wlasna - tylko prosze o zachowanie umiaru - bo znow wlacze opcje zmiany rangi dopiero po nastukaniu 500 postow
to taki gest zaufania z mojej strony :) |
A gdzie ją mam założyć i czy mogę ją zmnienić???
|
help, help, help
przejzyj panel uzytkownika (na gorze kazdej strony) tam jest to bodajze w drugiej czy trzeciej zakladce od lewej - dosc latwo znalesc :) - wiec sadze ze sobie poradzisz - generalnie radze przejzec wszsytkie opcje - warto :) |
Taa dzięki... a może ktoś zechce to przetłumaczyć???
|
e?
jesli jedziesz na domyslnym stylu to mozesz jeszcze miec jakies niedotlumaczenia wiec tak 'panel uzytkownika' -> profil (druga zakladka od lewej) indywidualna ranga czy jakos tak - tuz nad 5 polami (zainteresowania, plec itp) powinienes znalesc - a jak juz znajdziesz to dwa panele w prawo masz ustawienia - i daj oba pola na polski_sid - bedziesz mial po polsku i inne kolorki :) |
A ja bym wprowadził ograniczenie od 500 postów i wprowadził tak jak jiedyś wyjadaczy i wymiataczy a ci co teraz sobie zmienili rangę i maję mniej niż 500 (w tym JA) powinni wrócić do wcześniejszych ustawień ! Głupio wygląda jak ktoś kto ma 50 postów ma własną rangę kiedyś ludzie z własną rangą budzili szacunek u nowych a teraz kicha! ALE WSZYSTKO W RĘKACH WŁADZY!!!
a propo postów SID GRATULUJĘ PRZEKROCZYŁEŚ JUŻ 5000 |
no to zdradze rabek tajemnicy - nie wiem jak tu ustawic limit na 500 postow... niby jest ustawione - ale nie dziala :) sprawa jest w toku...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |