![]() |
Szczeka opada
!!!witam!!!
Mamy jakiegos wampira na Forum......... :o :o :o :blee: http://vampiry.webpark.pl PS. Wejdzcie wkredzcie sie w temat....... |
Witam!
no no no... bardzo ciekawe poczytam sobie to jeszcze :) |
dziekuje dzis juz pilem... ;)
|
Ja tam lubie wampiry, poczciwe ludziska, przynajmniej na każdej imprezie piją ile wlezie.......
|
Satanistyczna strona :) :D
Pozdro;) |
brrr
|
ja nie lubie wampirow... ble... az mnie ciarki przechodza :P hehe
|
Cytat:
BTW krew tak szybko nie krzepnie jak się doda np ciut octu lub soku cytrynowego, tylko z drinki z etanolem jakoś cienko wychodzą :) 8) pozdrófka zaprzysięgły fan kaszanki z cebulką |
Cytat:
kaszanka z cebulka good :) |
Ostrzegam nie wchodzcie na webpark,stronka ta przesyła wirusa o nazwie VBS.Redlof Enhanced,objawia sie to ze w kazdym folderze tworzy sie plik UKRYTY-"desktop.ini" i "folder.htt".Ja go załapałem tam własnie...kto nie chce niech nie wierzy!
|
dziwne bo mnie nic nie wysłała
|
moze dlatego ze to taka zabawna wlasciowsc opery ze trudno ja zarazic? - zwlaszcza skryptem VBS...
|
Cytat:
tylko jeśli Lupus uzywa avira to powinno mu to wykryć a nie pozwolić na takowe porubstwo w systemie bo ten żyjątek vbsowy to stary już jest pozdro |
[Jade na Operce i tesz nie zauwarzylem jakis skrzywien]
A powracajac do tematu to chyba zaloze swoj dom........... ......moge chetnego na ministranata mianowac................. ......bedziemy psimi-hodujacymi vamiprami........... |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |