![]() |
Dziwna atmosfera na forum.cdr nfo.pl
Kiedyś często tu przesiadywałem, ostatnio przez dłuższy czas nie miałem czasu i teraz jak znów odwiedziłem forum mam mieszane uczucia... jakoś dziwnie tu teraz jest...:(
|
Cytat:
Tak jak wszystko się zmienia tak i forum się zmienia... Pozdrawiam :) |
Inaczej na pewno, ale czy to znaczy, ze gorzej? Po prostu inaczej :)
|
poza postami "wyscigowymi" jest ok
jak sie tylko nagrywarki dvd bardziej rozpowszechnia po domach to bedzie mniej dyskusji o dupie maryny :P |
Kiedyś miałem problem - dałem temat na forum - ludzie odpowiadali z odrobiną humoru itp
Teraz - dam temat, który był już tam kiedyś, a którego nie mogłem znaleźć to ludzie (niektórzy) mają pretensję i jeśli już coś wypiszą robią to z wielką łaską :( . Zauważyłem za to, że dział off-topic jest inny - lepszy - od pozostałych i fajnie :) Pozdrawiam forumowiczów :) :spoko: |
Po za tym forum jest po to, aby rozwiązywać problemy, a nie ******yć o tym- POSZUKAJ!! SPADAJ NA INNE FORUM!! ITP...
|
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
Pozatym... był remont :) A jak się DVD rozpowszechni będzie jeszcze więcej tematów :) Inna sprawa, że trafiają tu także strasznie dziwni i "wykolejeni" ludzie. A userzy musieli zmienić swój stosunek do forum po czymś bo nie bez powodu, a o to pytaj już ich bezpośrednio co się stało. Ale przydałoby się troche więcej luzu i to również od strony samych userów. |
Fakt. Inna atmosfera, inne odpowiedzi, inni ludzie....jest inaczej.
Czy lepiej, czy nie? Duzo sie zmienilo. Nie mnie oceniac. Wolalem to stare forum. Mialo styl i cos takiego, ze chcialo sie byc. Teraz jestem tylko przelotem. |
Cytat:
tak nam dopomorz SID :P popularnosc zabija atmosfere ale co zrobic :( |
mnie Tutaj tez nie bylo kilka miesiecy... i jak wrcoilem tez widze roznice... nie ciagnie juz tak... jak kiedys :(
kiedys bylo inaczej... nie chce Tutaj nikogo urazic... ale faktycznie bylo wiecej humoru... a to tez wedlug mnie istotna rzecz... jak ktos dawal naprawde dobra rade z jakas nutka humoru... az sie milo czytalo... :) ale za krotko jestem zeby sie przekonac jak jest... chwilowo wrocilem...a nie mam nawet zcasu na nic... eh... kiepski tydzien... pozdro |
dziwne są drogi ewolucji :)
a stagnacja to to samo co śmierć tylko ze na raty ;) i zaprawdę powiadam twórcy topica że błądzi, lecz i Jemu bedzie dane doznać oświecenia :) pozdrófka |
wszystko sie zmienia... ale to i tak najlepsze polskojezyczne forum na jakie trafilem, ludzie sa super zarowno jako forumowicze jak i prywatnie
wiec jest nadzieja ze totalnie sie nie stoczy - w koncu to my JUZERZY tworzymy forum |
Faktycznie :) Jest inna atmosfera. Ale to chyba przez tą aktualizacje forum. Wogóle stary vBulletin był lepszy. Ale teraz przynajmniej jest jakiś nowy świetny styl (polski_sid). Sid jak to wój to chwała ci za niego.
|
tak - styl jest moj...:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:58. |