![]() |
słódzik do nor...
potrzebuje slodzika do norton av professional 2004 oraz norton personal firewall
prosze na maila dzieki i nie krzyczec |
LECHWOS ktoś mądry powiedział (bodajrze Sid), że słodzone programy internetowe
typu firewall krzyczą na całą sieć że są zcrackowane, a co się z tym wiąże (to nie wiem może Sid coś doda). Nie lepiej darmową alternatywę wybrać??? |
Cytat:
|
avg i kerio lub sygate
|
jezeli juz mialbym cos wybrac to po polsku
|
avg free jest tylko po ang - ale obsluga jest prosta jak sciagniecie cracka z netu wiec sobie poradzisz, outpost tez jest raczej banalny (pamietac trzeba tylko zeby nie dodac przypadkiem svhost do listy blokowanych :D) wiec sobie poradzisz...
pozatym nav'y nawet po polsku maja tak niektore rzeczy nieczytelne i poukrywane ze latwije nauczyc sie tych paru nowych zwrotow po ang hasla do googla: avg free agnitum outpost sygate personal firewal kerio prosilbym w przyszlosci o niezamieszczanie takich pytan... sa na forum pewne osoby ktore posiadaja taka wiedze [powiedzmy ze latwo zgadnac kto] - mozna do nich wystosowac pytanie w mailu - od tej pory takie pytania beda kasowane bez wahania |
Cytat:
|
|
cana - ja mam nadzieje ze ty nie wierzysz w te peer guardiany...
przeciez jesli byle szczyl moze to zassac z netu - to specjalisci (a w sumie tacy sie zajmuja lapaniem emulkowcow) postaraja sie zdobyc ipek ktorego nie ma na liscie - a jako ze maja pewnie wejscia tu i tam to moga miec takich ipekow na peczki... |
nie, nie wierze ale moja wiara nie ma z tym nic wspólnego ;) ale jak to mówiła zakonnica mająca w dłoniach gromnicę i prezerwatywę... :)
komuś się to mozę przydać BTW mam juz 10cd z oggym i karaluchami :) szkoda tylko że w sumie tylko paru nie widzialem na super rtl aha i niemiecka wersja językowa jakos mi bardziej pasuje do tego toonsa |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:59. |