![]() |
Kup KiSS'a :-)
|
VCD i SVCD nie maja znowu tragicznej jakosci, to jednak cena kompresji mpg
jesli musisz przerabiac avi na mpg (pozniej przyjmie to postac dat) to nie rob tego w nero - tak niewydajnych kodekow jak te z nero to w zycie nie widzialem WinOnCD - przerobi prawie dwa razy szybciej i automatycznie potrafi podzielic na kilka plyt material (ego akurat nie testowalem) albo soft dedykowany - ale to juz nie moja dzialka ;) |
Musisz jeszcze spr jak Twoj odtwarzacz czyta nagrane CD (roznie zaleznie od producenta). Warto nagrywac na CD-RW stacjonarne odtwarzacze nie maja z nimi problemow.
|
Znalazlem, chyba coś slepy dzisiaj jestem. Przecież na cdrinfo jest o wklejaniu napisów do formatu VideoCD. Oj zle ze mną.......
|
Podobno musi byc format "VideoCD" lub "Super VideoCD", jednak widziałem kiedyś film w tym formacie i był kiepskiej jakości. Poza tym napisy, nie wiem jak je dodać.
|
Witam
Wymagany jest player z obsługą Divx'a, zobacz w instrukcji (jeśli player obsługuje Divx'a) jakie obsługuje versje tego kodeka. Pozdrawiam |
Filmy DivX na stacjonarnym odtwarzaczu.
Jak w temacie, jak to najlepiej zrobić ? Mam film w formacie AVI, chciałem go nagrac na zwykłą płytkę CD-R tak aby jakość nie była najgorsza i aby można go było oglądnąć na stacjonarnym odtwarzaczu DVD. Jak to najlepiej zrobić ? Jakim programem ? Poza tym nie mam zielonego pojęcia jak dołączyć do tego napisy, to dosyć istotne. Dzięki za ewentualne rady.
pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:22. |