![]() |
Pomozcie o co tu chodzi???
Witam
Chodzi o to ze nie moge zainstalowac nic co jest zabezpieczone securomem tym nowym bodajze 4.8 nie wazne czy instaluje z plytki czy z obrazu podczas instalacji wywala mi jakies bledy i przerywa instalacje czy spotkal sie juz ktos z czyms takim?? prbowalem z enter the matrix ,hulkiem itp wszystko zabezpieczone tym nowym securomem i zawsze to samo podczas instalki wywala bledy przewaznie na 2 lub 3 plytce i przerywa instalke obrazy kopie dzialaja na innych kompach bo sprawdzalem tylko u mnie jest cos nie tak czy mi sie moze cos kiedys zainstalowalo czy jak?? Zadne emulacje itp nie dzialaja wiem ze przeinstalowanie systemu by pomoglo bo wczesniej tego nie mialem ale nie chce tego robic i moze ktos wie co jest grane dzieki pozdrawiam |
Jaki to błąd??? Pisze coś o Voluminach ??
|
Ilość załączników: 2
wywala mi cos takiego jak wrzucilem do zalacznikow najpierw jest to pierwsze kilka razy pozniej wywala to drugie i przerywa instalke dodam jeszcze ze raz na parenascie prob uda sie zainstalowac ale to sie rzadko zdarza
|
Mam to samo (Win XP) a mój kolega (Win 98) nie ma tych errorów.
|
a moze BadCopyPro przejedz plytke :)
|
Cytat:
|
Emulacja nic nie daje a sprawdzam glownie z obrazow odpalam deamonem ale oczywiscie i z plytek to samo i jak mowie te obrazy sprawdzalem i dzialaja na innych kompach wiec to nie to ale zauwazylem ze tak sie dzieje na Win Xp i to prawdopodobbnie z sp1 bo na winku bez sp1 dziala dobrze byc moze to od tego
ale to nie wazne i tak nie gram chcialem tylko to sprawdzic z ciekawosci bo se pomyslalem ze moze cos mam nie tak z systemem PS. a teraz czas na polskiego linuska przerzucam sie na to ciekawe jak to dziala jaki bedzie najlawiejszy i dobry na poczatek?? pozdrawiam :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |