![]() |
Problem z obrazem NRG...
Ściągnąłem Direct Connectem plik "Symphony Of Voices CD3.nrg" (sample). Niestety, Nero (Express 5.5.9.13) wywala błąd podczas sprawdzania pliku. Próbowałem pod Daemon Toolsem - nie widzi obrazu, CDXtract (v.4.1.3) tak samo, CDRWin 5 również... Zmieniałem rozszerzenia (bin, iso, zip itd) - niestety nic to nie daje. Nie wiem, czy plik jest uszkodzony, czy może zapisany w jakimś magicznym formacie, w każdym bądź razie kilkadziesiąt godzin ściągania poszło na marne... :-( Dodam, że wcześniej używałem powyższych programów do różnych obrazów i wszystko chodziło... Może ktoś wie, co można z tym poradzić? Z góry dzięki za podpowiedzi...
|
jesli daemon tools nie widzi to po ptakach
mozesz jeszcze sprobowac CDmage, ale nie sadze ??? zip piszesz ze sprawdziles, ale w winzipie czy w totalcmd? total sobie poradzi lepiej jezeli to obraz plyty muzycznej to mozesz jeszcze sprobowac rozszerzenia wav i programow feurio/monkeyaudio powodzenia |
Problem z obrazem NRG...
Cytat:
Próbowałem też CDmage'm, ale po 20 minutowym mieleniu oznajmił, że nie może go ruszyć. ZIPa sprawdziłem w Totalcmd - nie widzi zawartości... Spróbuję jeszcze, jak piszesz: "wav i programow feurio/monkeyaudio" i dam znać. Dzięki za sugestie, ale coś czuję, że nici z tego , albo plik jest walnięty, albo żle został przygotowany... :-( Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:15. |