![]() |
Cytat:
http://www.7thguard.net/news.php?id=3602 Podczas minionego weekendu wielki strach padł na świebodzińskich (i nie tylko) użytkowników komputerów, wyposażonych w nielegalne kopie oprogramowania. Błyskawicznie rozeszła się wieść o antypirackich kontrolach przeprowadzonych przez Policję przy współpracy z BSA. Dochodziło do wręcz komicznych sytuacji, gdy spłoszeni posiadacze takich kopii starali się ukryć komputery w znanych sobie tajemnych schowkach. Mimo tego zostało zarekwirowanych wiele komputerów przez kontrolujących, którzy w rzeczywistości okazali się złodziejami działającymi w przebraniu policjantów i legitymującymi się fałszywymi dokumentami. Policja przestrzega i radzi, aby w wypadku jakichkolwiek kontroli zachować ostrożność i w razie wątpliwości skontaktować się z najbliższą jednostką Policji w celu potwierdzenia przeprowadzanych działań. |
Cytat:
|
dobra czas chyba sie uspokoic
|
Cytat:
A Pixia'i wlasnie szukam, moze Kazaa pomoze, ale jak ktos mialbym jakis link, bylbym wdzieczny :) |
tial jest na stronie domowej - w dziale downloads - w googla piszesz 'jasc' albo paint shop pro trial [taka nazwa firmy] i lapiesz - zapodam linka
http://www.jasc.com/download_4.asp - tu juz dalej musisz sam foobara posle - ta wersja nie jest jakos specjalnie boska - na dodatek moze nie pojsc na niektorych kompach do jest optymalizowana pod athlona - jest tylko naladowana bonusami [dodam ze z nich kozystam] co do tego psp - to mam ten numer - i kozystalem do tej pory z tego programu - ale wersja 4.12 nie obsluguje jeszcze warstw - a to bol - wiec wydam te 400 zlociszy na program ktory NAPRAWDE wart jest swojej ceny ps. darmowym programem o bardzo ciekawych mozliwosciach (niestety dosc niestabilnym i niewdziecznym w obsludze) jest polecana juz tu PIXIA - japonski programik do komputerowo-recznego rysowania - cudo :) |
Cytat:
Ale tez ja nie potrzebuje robic jakis specjalnie skomplikowanych rzeczy. Wlasciwie wszystko, czego potrzebuje to: a) zmienic wielkosc obrazka (procentowo i w pikselach) b) moc obracac obrazek, o 90 i 180 stopni, ale takze co stopien c) wyostrzyc zdjecie, co jest mi niezbedne, kiedy cokolwiek skanuje (fotografie), bo mam raczej marnej jakosci skaner d) pobawic sie troche kontrastem e) i ewentualnie kolorami - funkcja autonasycenie i autokontrast, chociaz nie zawsze pasuja mi ich sugestie, rowniez bylyby nie od rzeczy. To sa wlasciwie jedyne funkcje, jakie uzywam w Adobe i pewnie sa znaczenie prostsze programy, w ktorych moglbym to zrobic. Wcale mi to tego Photoshop nie jest potrzebny. Piszesz natomiast o trialu psp8.1. Moglbys mi podac jakiegos linka, gdzie moglbym ten program znalezc. Akurat mam uruchomiona Neostrade, to bym go sobie raczej sprawnie sciagnal :) A 2 miesiace to chyba dla mnie w zupelnosci wystarczajaco. |
Cytat:
|
Cytat:
a mnie też możesz? byłoby miło... |
widzieliscie to http://www.x86.pl/1/default.asp?IDN=38018&T=2&IDD= :) ?
|
Cytat:
nic tylko polecać |
Sid jak ten Foobar taki genialny to i jak sie ustawie w kolejce.
|
Cytat:
wlasciwie to nie promocja a upgrade i co ciekawe legalnie mozesz upgradowac pelna wersje PSP4 ktora byla kiedys w CHIP na CD zdaje sie byl to numer z 2000 roku takie specjalne wydanie - chyba 100 numer chipa w polsce |
skiny to jako ciekawostka bo jak dla mnie najlepszy jest w wersji czystej
|
na podstawie kilku :)
min takich ktore nigdy swiatla dziennego nie ujzaly - nie wiem co sie w 'about' pojawia - ale radze to miedzy bajki wlozyc :) skinow nie uzywam wogole - foobar u mnie zyje w trayu i nigdy go nie opuszcza posle wieczorem - teraz czas na uczelnie... |
@Sid, a spoko podaj go na emalie :) / na bazie której wersji zrobiony?/
BTw widziałem ciekawe skiny do foobusia :) ciut takie winampowate ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |