![]() |
Cytat:
http://infojama.pl/sections2.php?op=...icle&artid=145 Pozdro;) |
A propos tego systemu. Gdzie mozna znależć jakies fajne opisy jak go przerobić na workstation.???
|
ustawinie wizualne -> cinie pod menu
dokladnie tak jak w xp, w tym samym miejscu :) |
Problem już rozwiązany! Teraz mam nVidia ForceWare 52.16 (nowa wersja dętek). A wiecie może jak zrobić w 2k3 żeby nie byłło tła pod nazwą jakiegoś pliku??? Tak jak w XP???
|
Po odinstalowaniu Dętek wszystko wróciło do normy! Ale jakie teraz zainstalować Dętki żeby było ok???? Spróbuje te co Frog.
|
Dzisiaj poeksperymentuje z Dętkami... dzięki za radę. Frog
|
Cytat:
|
Niestety ale nie moge ściągnąć dlatego że trwało by to wieeeeeeeeeeeeeeeeeeki.
|
Cytat:
www.windows2003.pl (Strona MS o Win2003) Albo poszukaj czegoś na tej stronie. Pozdro;) |
a directxa wrzuciles? tam co prawda jest 8.1, ale przedstawia sie jako 6??? wiec trzeba zrobic update, potem powlaczac wszystkie przyspieszenia (to pewnie wlaczyles - pisalez ze wg opisu)
|
Ja instalowałem dętki chyba 43.00 CHYBA! A tak pozatym to instalowałem: Via 4 in 1, Force Aspi 1.7, WDM (do karty muzycznej) i to wszystko. Oprócz tego to różne programy np. flashget, MyIE2 itp. A i jeszcze instalowałem łatkę do 2003 przeciwko Blasterowi. To tyle.
|
Cytat:
Pozdro;) |
Nie słodziłem! Cukier mi szkodzi ;) hmmm..... ale to nie było od początku tak. To chyba po instalacji czegoś hm.... chyba jakiś sterowników....
|
slodziles? niektore slodziki powoduja takie jazdy
|
Cytat:
P.S. Moze nie poprawili... ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |