![]() |
Dzisiejsze dzialanie internetu
Ilość załączników: 1
Witam, dzisiaj internet w dialogu jak rowniez u majoneza chodzi tragicznie, wspaniale poczte odbieram, popatrzcie i smiejcie sie.
|
ja z innej beczki, widzę że to THE BAT! mam tu problem z konfiguracją, nie odbiera mi pczty z interii a na pozostałych kontach jedynie sprawdza skrzynie a juz wysłac sie nie da, czy bawiłeś sie w jakies dodatkowe (poza standardowymi - smtp, pop3, hasło) ustawieniami ??
|
Ilość załączników: 1
to samo i u mnie
dialog ofkorz 8) tylko ze mi poczta wogole sie wyklada :sciana: na screenie speed z wczytywania sie www.wp.pl :peace: odziwo cdrinfo.pl smiga jak zawsze :) |
Ilość załączników: 2
Owszem, na interii musi byc byc tak jak na tym obrazku,
a na WP jak na drugim |
szlag mnie trafia juz
czlowiek siedzi na laczu jak marzenie i dupa chodzi to jak krew z nosa kumpel na neo ma stabilniejsze transfery |
I ten stan dzieje sie nadal, na razie poszedl mail z reklamacja, a rano zadzwonie i opiepsze porzadnie. To nie pierwszy raz jak siadaja lacza. Za darmo przeciez nie korzystamy.
|
serdecznie wspulczuje takiego neta !
|
Cytat:
|
neo+ to tez adsl i jakos dziala... u ciebie ktos sie podpial na lacze i kazze gdzies trzyma i zasysa na potege
|
co to za program "Centrum Połączeń"? Można go skąś zassać? Domyślam się, że to taki monitoring połączeń internetowych oraz tranferów?
|
nie Ciapek - to okienko The Bat! przy sciaganiu emaili ;)
|
Cytat:
myślałem, że jakiś fajny monitoringowy programik, dzieki za oświecenie. :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |