![]() |
Mam podobna chistoryjke z BlindWrite Suite v.4.5.6.48. Podczas odczytu zdarza sie ze resetuje mi kompa [ ale to niejest najgorsze bo obraz zawsze mozna jeszcze raz zaczac robic ] Najgorsze jest to ze zawsze podczas zapisu albo chwile po zaczeciu zapisu albo tusz przed zakonczeniem resetuje mio kompa i z plytki staje sie podkladka po browarka. Czy moze mi ktos pomuc?? Moze ktus wie co moze byc tego przyczyna.
PS: Moj systemik to Win 98SE |
warez to nie tutaj
|
Skąd można pobrać dobrego cracka do nowego clona prosze o link lub jeśli ktoś może mi wysłać na maila "acid_xxx@interia.pl".
Dzięki z góry wszystkim ludziom dobrej woli. |
nie jest do d... tylko masz zlego cuksa ;p
|
CloneCD 4.3.1.7 jest do d***.
Wlasnie chwile temu stracilem jedna plytke. Wylaczyl sie po paru sekundach nagrywania. Zaraz go zaupdatuje do sprawdzonej 4.2.0.2 |
Ad. Alcohol 120%...
Z Alcoholem 120% jest u mnie z kolei taka historia, że czyta płytę, zaczyna nagrywać, ale mniej-więcej w połowie przerywa, wywala błąd i płyta do śmieci! Zdarza się tak ze trzy razy na pięć nagrań - niekiedy nagra dobrze! Kombinowałem we wszystkich ustawieniach - bez skutku!
Mam teraz najnowszą wersję ww programu, ale wcześniej miałem nieco starszą i obie tak samo się pierniczą! A pod Win98 wszystko było OK... |
clone ma swoje zalety - malo ustawien, prosty w obsludze, lamie prawie wszystko, szybki w dzialaniu...
|
Z Tym nowym Clonem jest więcej kłopotów niż pożytku, po pewnym okresie "zachwytu" tym softem i porównywania do z konkurencją stwierdzam, że
mimo wszystko Alcohol 120% górą. Ciekawą alternatywa dla nich jest także BlindWrite 5 wraz z BW5Tweakerem. A możliwosci tego nowego Blinda są przeogromne. |
jak napisal Sid - zeby potestowac nowego clona trzeba go poslodzic :D coz - SlySoft sam sobie winie, ze dal takie demo ;)
|
nowy clon nie dziala dobrze z winxp - nawet jesli go nie crackowales w zly sposob (bo to tez jest przyczyna resetow)
polecam przesiadke na starsza wersje a koledzy napewno poczestuja cie lepszym slodzikiem do tego programu |
Clonecd - Problem!!!!
Witam!
Mam następujący problem: Podczas kopiowania płyty najnowszą wersją ClonaCD, po całkowitym wczytaniu obrazu płyty, zamiast zacząć nagrywać restartuje mi się system. Co to za cholerstwo? Dzieki za pomoc! P.S. Mam Windowsa XP + SP1 i wszystkie uaktualnienia. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12. |