![]() |
Spróbuj nie dzielić pliku we FlashGecie na 5 części (domyślnie) tylko ustaw żeby ciągnął od początku jako jedną całość.
|
straszna mam tu reputacje... nie ma co
|
Cytat:
Aha, teraz rozumiem, na początku myślałem, że uważasz mnie za dziwaka, ponieważ mam taki problem i że pewnie dla ciebie to nieistotna błachostka którą można olać na 100 sposobów. |
hmm... to chyba proste - dziwi mnie bardzo ze ten sam plik z tego samego serwera pobierany roznymi programami sciaga sie w roznym czasie - jesli jeszzcez byloby tak ze jeden leci z ftp a drugi z http to rozumiem - ale jesli to to samo to to 'dziwactwo jakich malo' [zakladam ze nie jest to kwestia jakiegos mirroringu i nie jest tak ze IE znajduje lepsze zrodlo, lub fg gorsze - tylko ze to ten sam serwer]
|
Cytat:
wybacz ale tej częsci nie zrozumiałem... rozwiń swoją myśl... |
jakbys mial opere pod reka to sprawdz jak idzie jej wbudowanym sciagaczem - jest tak dobry ze nie uzywam innego
a flashgeta mozna ladnie zintegrowac z operka.. co do tematu - dziwactwo jakich malo |
Cytat:
koszmar! pozdrawiam:) |
Cytat:
Pozdro |
wylacz reczne ustawianie predkosci - wtedy lata szybcij (nawet jesli w recznym ustawiles maxa)
|
Cytat:
Chętnie bym się zamienił ;) |
Cytat:
|
Prędkość sciągania plików w IE i FGet
Witam
Dlaczego jak sciągam plik przez domyślną "downloadarkę" Internet Explorer to prędkość wynosi około 40 KB/s. A jak ten sam plik z tej samej lokalizacji próbuje pobrać np. FlashGet lub Gozillą to prędkość wynosi około 3-7 KB/s. Żadne limity nie są ustawione. Dzięki Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:23. |