![]() |
Cytat:
|
|
jesli ktos potrzebuje tableki to dawno temu rzucilem posta o tytule 'o wyzszosci opery nad reszta' - ciekawa byla ta tabelka - i co prawda nie mowila jasno kto rulez - ale pozwalala na pare wnioskow
|
Cytat:
|
Cytat:
rozwiązanie legalne i bezplatne niemania ;) bannerka znajdziesz tutaj: http://my.opera.com/forums/showthrea...threadid=37741 |
plik/importuj/ulubione Internet Explorera ...
i wszystko jasne :zeby: |
Cytat:
był Twój post z małym napisem reklamka i na to odpowiedziałem że mozna z nią żyć :) a co do przenoszenia to nie wiem bo opery używam od zawsze pozdro |
Cytat:
Wydaje mi sie ze cie nie rozumiem. :nie: |
reklamka? :)
a jest sobie pod motherboard monitorem :) pozdro |
Jak przeniesc "Ulubione" z IE do Opery???
...a reklamka ? |
ja zaklikałem :) ale w domu i nic się nie stało 8)
opera jest be bo nawet restartnąć kompa nie pozwoliła :( |
odpowiem z humorem
spiewac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi czasami czlowiek musi bo IE go dusi siega wtedy po opere i radosci ma z nia wiele ze stronami sie nie meczy bo operka go wyreczy :D ale sie mi rzucilo heh ps tak przy okazji reka do gory kto kliknal na linka pod ie i zaliczyl restarcik lub "prawie" restarcik |
Nie pozostaje mi nic innego ,tylko zaspiewać w tej Operze !
|
chlopie nie rob scen
moglbym powtorzyc pierwsze zdanie ze swojego wczesniejszego postu "zyga ehh" 1) zauwaz ze w moim poscie nie bylo zadnych wykrzyknikow ani innych oznak krzyku zlosci czy cos w tym stylu - gdyby tak bylo to moglbys czuc sie tak jak piszesz ze sie czujesz 2) bezposrednio do ciebie wlasciwie byly skierowane nastepujace punkty (wyraze to w % :D - ostatnio jakos mnie sie te procenty trzymaja): 1 - w 100% 2 - hmm w 45% 3 - w 0% 4 - w 100% 5 - w 0% 6 - w ~10% 7 - w ~10% 3) nikt cie o nic nie oskarzyl a na pewno nie o przestepstwo - no moze jedynie z lekka wytknal nie sprawdzanie informacji 4) mam propozycje - jezeli uzywasz IE to proponuje zainstalowanie operki - oczywiscie sluze pomoca przy jej konfiguracji - sam zobaczysz skad sie wziela moja odpowiedz 5) heh a teraz sprawa mojego sumienia - wyglada mniej wiecej tak || - ale z innych powodow ;) 6) to czy bedziesz tu zagladac chyba nie zalezy od jednej utarczki z Majonezem (i mam nadzieje ze nie patrzysz na to przez pryzmat mojego podpisu pod avatarem - bo jezeli tak to dopiero zaraz dostanie ci sie :) ) 7) kurde mam zboczenie do wypuntowania :D 8) nie przepraszaj - to najgorsze co mozna zrobic - przepraszac dla zasady bez przekonania o slusznosci tych przeprosin - i to mowie szczerze bez zadnych docinek 9) tak juz prawie na koniec "To dla wszystkich używających ten program !" - wlasciwie za to zdanie i wykrzyknik na koncu oraz to co juz napisalem to troche ci sie nalezalo :) 10) fajna liczba zeby zakonczyc punktowanie - dzieki za wyrazy szacunku - powiedzialbym moze i tak samo ale przez pewna grupe spoleczenstwa mam uraz do tego wyrazu wiec po prostu powiem serdecznie pozdrawiam i goraco polecam do zapoznania sie z opera (no chyba ze uzywasz juz np mozilli to nie bede namawial tak mocno ;) ) |
@Zyga
- co do banana. jasne daj sobie, to sa bardzo dobre owoce. i zdrowe także. więc polecam - co do samobójstwa. to nie jest zdrowe, a co do zadowolenia - wtedy byśmy byli mocno niepocieszeni i nie bierz tego tak do siebie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |