![]() |
plik ktory sciagniesz jest plikiem z biosem ktory zainstaluje sie sam. Przed instalacją wyłącz wszystkie programy działające w tle, które mogłyby zakłócić prace programu (np. antyvir) i do dzieła...klikasz na pliczek i czekasz na powodzenie instalacji nie przeszkadzając programowi. Ze ściągniętym plikiem powinno być jeszcze jakieś info do poczytania-zajrzyj tam.
To automat...filozofia troche by była jakbyś flashował mtk flashem tam jest troche inna zasad...dochodzą komendy. Powodzenia... |
sciagnij to co podal kowanski i uruchom
dostosuj sie do wskazowek, a wszystko poleci automatem ;) |
Pomocy!! Ludzie wyłóżcie mi to łopatologicznie co i jak łacznie z komendami, jestem zielony w te klocki a po drugie nie mam za dużo czasu bo korzystam z modemu. Z góry wielkie dziewki.
|
Cytat:
Damianek powodzenia :spoko: |
Polecam Ci wgranie biosu LSRD ze strony http://www.traxdata.fr/www/firmware/tx12lsrd.zip bez żadnych problemów pod windows-em, jest to najnowszy bios LITE-ON-a do nagrywarki TRAXDATA. Wgrywa się bez najmniejszych problemów.
|
hej!
Nie wiem jak jest w przypadku Traxdata, ale ja do LG ściągnąlem sam pliczek ze strony LGE.pl ktory byl odrazu samoinstalujacym sie plikiem z programem i korzystalem z pliku tekstowego, ktory zostal zalaczony wraz z biosem. To mi wystarczylo. Bios mozesz takze wgrac programem mtk flash lub win mtk flash pod windowsa, ale dla pewnosci lepiej wykonac to mtk flashem z poziomu "czystego dos-a". Komendy znajdziesz na naszym forum przez wyszukiwarke, jak sobie nie poradzisz to pytaj i powiedz jak u Ciebie pzredstawia się ten plik z biosem i skąd go wziąles. Pozdrowienia |
wgranie biosu TRAXDATA 121032
Czesc wszystkim. Chce zmienić na aktualny bios w nagrywarce TRAXDATA 121032 plus. prosze o prosty sposob na pewne wgranie biosu
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:47. |