![]() |
Ilość załączników: 1
Tu byl zalacznik, ktos go dal chyba Mr.Y. Sciagnalem go.Bylo tez pare odpowiedzi ale widze ze posty "zniknely"
Rozszerzenie *.ai czym to otworzyc??? |
Cytat:
to sa koszulki firmy smith. ich produkty (bodajze) mialy takie wlasnie plomienne wzory. wiem bo brat sobie taka kupil ztakimi mniejszymi plomieniami. |
jesli masz kolezanke o zacieciu artystycznym to popros zeby namalowala ci to na koszulce - zrobione dobrymi farbami dluuuugo sie trzyma
|
Ostatecznie mozesz sobie sam cos takiego wydrukowac (jesli masz odpowiednia drukarke) na specjalnym papierze i wyprasowac na koszulce. Przy odrobinie checi osiagniesz bardzo podobny efekt. :)
|
dzieki wszystkim za posty.
Rozejrze sie po sklepach.Zapomnialem ze mam nowo otwarty w Poznaniu House of Colour. Lookne. A podobaja wam sie jeszcze jakies ciekawe 'ciuszki' - troche glupi temat ale mozna pogadac |
|
Cytat:
Albo w jakimś butiku na terenie hipermarkjetu ;) |
Cytat:
takie ciuchy są produkowane seryjnie .... poszukaj po jakis sklepach .. niewiem typu House of Colours, New Yorker. |
Być może to koszulka z wprasowaną naklejką, kiedyś pamiętam można było coś takiego kupić i sobie żelazkiem wprasować w jakąś część odzieży.
Pozdro |
Gdzie takie cos mozna kupic.
Ilość załączników: 1
ogladam sobie zdjecia z jakiejs imprezy w Gladiatorze (http://www.dyskoteka-gladiator.pl) i spodobala mi sie koszulka jednego goscia.Dla mnie b.ciekawa. Gdzie taka mozna kupic. Internetowe sklepy czy jakas firma?Fishbone?(chyba nie)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:31. |