Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   BlindWrite (https://forum.cdrinfo.pl/f11/blindwrite-28148/)

Voytek 15.12.2003 17:34

[QUOTE=wolf]Serial ? w BlindWrite 5 ? ja tam tylko widziałem miejsce na wprowadzenie pliku licencji a nie nr seryjnego[/QUOTe

A ewentualnie taki plik licencyjny moglbym otrzymac?

child_91 12.12.2003 18:07

Jakie zabezpieczenia obchodzi ten program

Maciej 04.12.2003 21:19

Cytat:

Napisany przez wolf
Serial ? w BlindWrite 5 ? ja tam tylko widziałem miejsce na wprowadzenie pliku licencji a nie nr seryjnego

Masz w zupełności rację.
Pisząc serial miałem na myśli ...podmieniony plik .exe lub ogg.dll ;)
(Nie mam pojecia dlaczego napisałem serial :) )

.....................Pozdrawiam ;)

wolf 04.12.2003 20:55

odp

Cytat:

Napisany przez Maciej
Od dłuższego czasu używam BlindWrite5 ,bo uważam że narazie najlepiej sobie radzi z zabezpieczonymi płytkami.Seriala mam pierwszego lepszego i jeszcze żadnych psotów w systemie nie zauważyłem ...;)

Serial ? w BlindWrite 5 ? ja tam tylko widziałem miejsce na wprowadzenie pliku licencji a nie nr seryjnego

child_91 04.12.2003 18:24

Jakie zabezpieczenia omija ten program ??

Franc 04.12.2003 14:44

Wersja 5.0.2 ma już p[olskie menu

child_91 03.12.2003 23:33

Jest już spolszczenie do tego programu ??

Maciej 03.12.2003 16:01

Cytat:

Napisany przez Voytek
A propo Blindka - to jak jest z nowym serialem do niego, faktycznie zly serial cos psuje w systemie itd. Byla mowa (jak sie ukazala informacja o wyjsciu nowej wersji na cdrinfo.pl) ze cos tam jest nie tak
Prawda to czy nadal jestem w ciemnogrodzie :)

Od dłuższego czasu używam BlindWrite5 ,bo uważam że narazie najlepiej sobie radzi z zabezpieczonymi płytkami.Seriala mam pierwszego lepszego i jeszcze żadnych psotów w systemie nie zauważyłem ...;)

Maciej 03.12.2003 15:55

Cytat:

Napisany przez wolf
Cały czas mowa oczywiście o BlindWrite 5 własnie odnośnie prędkości nie można tam dokłanie ustalić jej nie ma tam takiej opcji, kurcze ten program jest dziwny

Użyj BlindWrite5 Tweaker ...:))

Voytek 03.12.2003 11:11

A propo Blindka - to jak jest z nowym serialem do niego, faktycznie zly serial cos psuje w systemie itd. Byla mowa (jak sie ukazala informacja o wyjsciu nowej wersji na cdrinfo.pl) ze cos tam jest nie tak
Prawda to czy nadal jestem w ciemnogrodzie :)

wolf 30.11.2003 22:43

odp

Cały czas mowa oczywiście o BlindWrite 5 własnie odnośnie prędkości nie można tam dokłanie ustalić jej nie ma tam takiej opcji, kurcze ten program jest dziwny

WalKuch 30.11.2003 22:10

Cytat:

Napisany przez wolf
"nie udało się odczytać struktury płyty" ! jest tak z każdą płytką ! nawet nie zabezpieczoną

Nie piszesz jakiego programu używałeś,ale z tego co się orientuję to przy odczytywaniu struktury płyty czyli np.BWA trzeba ustawiać jak najmniejszą prędkość odczytywania.Kiedy struktura płyty jest odczytana to jeśli ma skoki to można je skorygować używając osobnych programów do korekcji,albo można znależć w sieci gotowe pliki BWA (już skorygowane) i zamienić.

WalKuch 30.11.2003 22:02

Cytat:

Napisany przez wolf
tak spreparowaną płytę da się nagrać ponownie ? czy jest ona kopiowana razem z zbezpieczeniem ?

Tak,można ponownie kopiować.
Zabezpieczenia są skopiowane.

wolf 29.11.2003 18:18

odp

Dzisiaj dla chciałem skopiować płytkę zabezpieczoną przez SecuROM 4.2
( Half- Life ) po odczycie płyty wyskoczył komunikat że " nie udało się odczytać struktury płyty" nie wiem co to oznacza ale jak chcę kliknąć na log to nie pokazuje się nic ! jest tak z każdą płytką ! nawet nie zabezpieczoną
(obraz jest utworzony ) co to oznacza ? czy obraz jest prawidłowy ?

Maciej 29.11.2003 12:36

jeśli kopia będzię skopiowana dobrze to będzię kopią 1:1 ,i będzie cały czas z zabezpieczeniem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:00.