![]() |
BlindWrite
mam takie pytanie odnośnie programu BlindWrite, zainstalowałęm wersję 5 i w porównaniu z wersją 4.5 jest ona trochę uboga i mam pytanie jakie są róznicę miedzy tymi wersjami ? gdzie o tym można poczytać o tej wersji ? bo zauważyłem ze nawet nie mam możliwość wyboru profilu cały czas jest "automatyczny" i właśnie mnie to trochę dziwi (ClonyXXL zawsze twierdzi ze BW jest nie zainstalowany)
|
Cytat:
|
A dzięki za odpowiedz ale mam jeszcze jedno pytanie czy tak spreparowaną płytę da się nagrać ponownie ? czy jest ona kopiowana razem z zbezpieczeniem ?
|
jeśli kopia będzię skopiowana dobrze to będzię kopią 1:1 ,i będzie cały czas z zabezpieczeniem.
|
odp
Dzisiaj dla chciałem skopiować płytkę zabezpieczoną przez SecuROM 4.2
( Half- Life ) po odczycie płyty wyskoczył komunikat że " nie udało się odczytać struktury płyty" nie wiem co to oznacza ale jak chcę kliknąć na log to nie pokazuje się nic ! jest tak z każdą płytką ! nawet nie zabezpieczoną (obraz jest utworzony ) co to oznacza ? czy obraz jest prawidłowy ? |
Cytat:
Zabezpieczenia są skopiowane. |
Cytat:
|
odp
Cały czas mowa oczywiście o BlindWrite 5 własnie odnośnie prędkości nie można tam dokłanie ustalić jej nie ma tam takiej opcji, kurcze ten program jest dziwny
|
A propo Blindka - to jak jest z nowym serialem do niego, faktycznie zly serial cos psuje w systemie itd. Byla mowa (jak sie ukazala informacja o wyjsciu nowej wersji na cdrinfo.pl) ze cos tam jest nie tak
Prawda to czy nadal jestem w ciemnogrodzie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jest już spolszczenie do tego programu ??
|
Wersja 5.0.2 ma już p[olskie menu
|
Jakie zabezpieczenia omija ten program ??
|
odp
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:36. |