![]() |
Serwer na strone www
Heh... wiem ze to kompletnie nie to forum ale na innych sie pytalem i nie dostalem satysfakcjonujacych mnie odpowiedzi... moze Wy mi pomożecie????
Szukam taniego serwera wirtualnego a oto co mialby posiadac: ok 100 MB 3, 4 bazy MySQL o pojemności przynajmniej 10MB Intuicyjny panel administracji serwerem. dostęp przez FTP i inne bajery chcialbym sie zmiescic w granicy 300 zł/rok lub 150/pol roku (na jedno wychodzi) Myśle ze mi pomożecie... licze na was :podbite: |
sprubuj www.piwko.pl
|
czy ja pisalem darmowego??? Piwko nie ma MySQL'a ale i tak dzięki za pomoc ;)
|
No to www.home.pl
|
niestety home.pl jest zdecydowanie za drogi. 700 zl za serwer.. hmmm lekka przesada...
|
To postaw sam, sdi 130zł i prąd i tyle , hehe.
|
|
Sisco tez troche za drogie....
|
|
Najtaniej wydzie Ci własny. Linux tu jest lekiem z wyboru + tani komp z dmobilu.
Problem może być z łączem odpowiednio szybkim. Wejdź w kontakt z Taz40: on cos postawił na sk. |
Cytat:
|
www.jabluszko.net
Pozdrawiam |
hmm moge ci polecic www.tbi.pl z tym ze albo tam zadzwon albo napisz maila i podaj konkrety bo ustalaja cene indywidualnie
moge ci od razu powiedziec ze za to co napisales wyzej to na pewno bedzie troche wiecej niz jestes gotowy dac - (z tego co mi mowil kumpel to za te pieniadze moze i dostaniesz to co chcesz ale prawie na pewno kosztem lacza) moze dojdziecie do jakiegos porozumienia i cos cie zainteresuje |
Sorry, że wyciągam temat, ale wkrótce sam potrzebuję serwera. Co myślicie o http://www.superhost.pl . Nastawiam się na pakiet START.
pozdrowienia |
Zawsze uważałem, że lepiej jest temat "wyciągnąć" niż zakładać nowy. 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |