![]() |
na pewno jest obrzydzajacy ;).
|
Cytat:
Pozdro;) |
Grają dwie kupy w pokera
przychodzi sraczka i pyta czy może zagrać z nimi Jedna kupa odpowiada: nie bo to jest gra dla twardzieli! :D |
Cytat:
PS. Nie lubię "kupnego" humoru. |
no pewnie ze Paputa z żytnią wymiata.
A ta podróbka tylko robi niesmak. Ludzie sie nudza i przerabiaja na bezsensowne. |
Cytat:
nie wypowiadałem się tu, ale wypowiem... Ormianin wiem i domyślam się, że nie miałeś złych intencji z tym tematem, ale niesmaczne to było... |
Wybacz paput ja nie mialem ochoty obrazic... jedynie rozbawic, ale widze ze nie wyszlo... przypadkiem, poszukujac czegos na google.pl wpisujac prae "niewinnych" hasel, zostalem o dziwo nagle skierowany na ta strone i owo zdjecie... :)
|
zdecydowanie orginal lepszy (gdyby jeszcze ktos mial wtpliwosci - mysle o Zytniej :) )
|
Przyznam szczerze, że avatar Paput'a jest znacznie lepszy od tej marnej imitacji, która zresztą jest wyjątkowo niesmaczna...
|
He, He bardzo śmieszne, ale niestety niezbyt smaczne. Jak widzicie pierwotnie jest to "żytnia", a ja niestety nie mam aż tak dobrego poczucia humoru jak ten kto przerobił ten obrazek
|
:D :D :D
a tak bardziej serio to pierwotnie zamiast :D :D :D sraczki... :D :D :D byla zytnia :D Ormianin ty to potrafisz zdolowanego Pawla_k z peknieta plaba rozweselic...... |
ja tez
|
Na Paputa! :)
Na to, to ja bym nie wpadl:D |
Paput2000 skad jest twoj awatar?
A ja tak zartem jedynie... przypadkowo i przelotem na stronach http://www.kupa.prv.pl/ zauwazylem interesujace zdjecie...
No coz, sa granice smaku... usuwam wiec "niesmacznosc" pozdrawiam:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:37. |