![]() |
te gierki są mistrzowskie.... nie wiedziałem, że celowanie kluczem do dziurki i sikanie, czyli dwie nudne czynności, mogą być takie zabawne ^_^. Co prawda z celowaniem kluczykiem to już jakoś lepiej mi wychodziło niż z sikaniem :)
|
Znalazłem TA GRE z sikaniem (zreszta to bylo na tym forum).
|
no wlasnie
do polskich warunkow nie dostosowano. Za malo! Skonczylem elegancko |
E tam przy 2 to spoko, ta skala nie jest dostosowana do polskich warunkow.
Zreszta lepsza metoda by bylo wkladanie czego innego do cieplejszej dziurki :D. No dobra koniec smiechu. |
Zonk przy 2.0 ;)
|
no problema.bułka z masłem...lata praktyki robią swoje :)
|
Świetny trening, tylko na polskie warunki powinien to być kluczyk do samochodu
|
Oj brak treningu, przy 1.5 promila wysiadam.
|
gralem w obie gierki :D to z sikaniem jest git :D tylko nie rozumie widoku jak wybierzesz panienke - chyba ze ona tylko trzyma :D
|
Hehe Widzialem kiedys cos takiego, ale trzeba bylo nasikac i nie oblac podlogi ani swoich butow. To byla ORGINALNA reklama jakiegos napoju :) - u nas by chyba "nie przeszlo".
|
A ja anegdotke zapodam...:)
Kompel w swoje urodziny sie nawalil ostro, wiedzial ze mamusia bedzie sie darla, wiec specjalnie przed domem wyciagnal klucze, znalazl odpowiedzni, rozsznurowal buty, rozpiol kurtke - wszystko zeby nie robic chalasu i niepostrzezenie pusjc spac. Podchodzi do dzwi, wklada klucz, nagle wsiatlo sie zapala, mama wylatuje i swoje... nastepnego dnia, budzi sie i pyta jej, jak to mozliwe, przeciez byl tak przygotowany itd. a ona na to, ze by sie nie zorientowala, gdyby nie slyszala jak ktos przez prawie 10 min skrobal czyms metalowym w dzwi. Historyjka o tyle zabawna, ze sie naprawde wydzarzyla... chyba;) :P |
Cytat:
|
tez trafilem. Wiele razy probowalem bezskutecznie, poki nie zastosowalem sie do sposobu Yankee. :)
|
he he trafiłem nawet po 2 - :D prakyka he tylko ze ja w drzwiach mam 3 klucze + domofon i 4 pietra z buta - rekord mój to 1,2h wchodziłem po schodach w koncu doszedłem! choc dawno tak juz sie nie uchlałem (wtedy qmpel sie hajtał :D )
|
hehe, trafilem ;p
klikalem mycha jak powalony az kluczyk znalazl dziurke :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |