![]() |
tron
witam
szukam gry, opartel swobodnie na motywie filmu TRON. chodzi mi o jazde "motocyklami" które zostawiają ślad - czy istnieje wersja sieciowa takiej gry ?? pozdro, MArcin |
Wlasnie tez cos czytalem o tej gierce Tron i podobno ma BARDZO DUZE WYMAGANIA. Ktos wie skad ja zassac? czy ona wogole juzzostala wydana?
|
Cytat:
zassac ?? z DC np pozdro, Marcin |
Polecam GL Tron - tam naprawde czuc klimat tego filmu (gra 3D, motocykle itd.). Wpiszcie w wyszukiwarce "GL Tron". Aha, jest darmowa :-)...
|
Jak by co, to mam to ;) 400KB
|
Pamietam jak kiedys na Amidze zagrywalem sie w taka gra. Byla naprawde swietna. A ta, co wyszla teraz (gralem w demo), to moze i nawet jako sama gra nie jest zla, ale te wyscigi to juz zupelnie nie to samo. A pomysl z tym, zeby kamera uwieszona byla nad "motocyklem" jest wedlug mnie juz zupelnie chybiony.
ps: Wlasnie szukam gierki, ktorej tytul podaliscie. Mam nadzieje, ze znajde i moze na chwile przypomna mi sie stare czasy, kiedy sie w takie gierki gralo :) |
Cytat:
|
a jest wersja seciowa tej gry ??
pozdro, Marcin |
Ilość załączników: 1
Foto:
|
Tron 2
Ludzie to wyscie o TRON 2 nie slyszeli?? a wymagan nie ma wcale takich duzych bo pomimo ze wyglda niesamowicie wszystko jest czarne, ale wszystko i tak zalezy o jakich sprzetach mowimy ;)
|
Cytat:
Słyszeli, słyszeli, i nawet mieli, ale się nie podobało i usuneli. Liczy się klasyka gier, a nie byle (za przeproszeniem) badziewie sprzedawane tylko po to by podtrzymać ciągłość serii jakiejść gry i żerowanie na popularności poprzednich wersji. Pozdrawiam |
A ja mam Trona 2.0. Małych wymagań to nie ma.
Żeby działało to musi być: - Procek 1,5GHz - RAM 256MB - 2GB wolnego miejsca - 64MB akceleratora 3D I wszystko na "low". A żeby było "high": - Procek 2GHz - RAM 512MB-1GB - 128MB akceleratora 3D (Min. GF4 Ti4400 64/128bit 128MB) Pozdro;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:49. |