![]() |
MaXimus DVD Version 1.2 i problemy z dzwiekiem :(
a wiec tak zeby byc legalnym [wiadomo podobno podobno policja czarnymi wolgami na miescie biednych komputerowcow wylapuje] zrobilem format wgralem triala win2000 z starego PCWK, wszystkie stery, no i zachcialo mi sie ogladac plyte dvd, no to wzialem MaXimus DVD Version 1.2 ktorego gdzies tam na sieci wyszukalem i tu pojawil sie problem :(
otorz niedziala mi dzwiek, wszelkie proby z glosnosciami nic nie daja jakies zaznaczanie opcji na chybil-trafil tez nie ;) :P z tad tez moje pytanie, jak sobie z tym fantem poradzic ??? wczesniej uzywalem powerdvd ale niestety wylecial razem z formatem i jestem w kropce :( pytanie numer dwa jak ktos ma dobry darmowy player dvd ktoremu dziala dzwiek to prosze go uprzejmie wyslac na malila z podpisu :) |
W Maxsimusem Ci nie pomoge (chociaz sam go sprawdze, moze okaze sie dobry - dam wtedy znac, czy ja nie mam podobnych problemow), ale jesli chodzi o odtwarzanie DVD, to jesli zainstalujesz odpowiednie sterowniki (ma je chyba chyba KLcodec, ale inne na pewno tez), to mozesz ogladac filmy DVD w kazdym (a przynajmniej w wiekszosci) zwyklych odtwarzaczy - na pewno w MediaPlayerze, a pewnie i w AllPlayer, Best Player, Avi Preview i innych. Fakt, ze nie maja wielu bardziej zaawansowanych funkcji np Power DVD, ale do samego odtwarzania nadaja sie bardzo dobrze.
|
ale mi chodzi o jakikolwiek odtarzacz dvd sam z siebie bo takie bawienie sie w odtwarzanie dvd prze WMP albo bestlayer to ja dziekuje :blee:
moze ma ktos dobrego 100% dzialajacego darmowego odtwarzacza do wyslania na mail ??? |
Cytat:
Odsyłam do strony domowej: www.allplayer.prv.pl Pozdro;) |
dzieki kraluk juz go sciagam jak go przetestuje to wydam wyrok ;)
|
zainstalowalem ten program ale nie wiem jak tam wlaczyc odtwarzanie DVD ;)
odnosnie problemu z maximusem - nowe dane - plyta dvd iron maiden - niedziala wogole dzwiek plyta dvd guano apes - w menu dzwiek dziala w klipach juz nie :blee: przeinstalowanie sterownikow do k. dzwiekowej doopa :blee: nie wiem juz co zrobic power dvd jak narazie niewchodzi w rachube bo nie mam go z legalnego zrola :( gdzie sie nie obroce doopa :blee: |
uzyj media player classic lub jak chcesz to podeślę Ci filtry dvd do tego maximusa /140kilo/
|
Cytat:
|
kurcze mam teraz winXPhe i dzwiek takze niedziala nawet w WMP ktory wczesniej go odtwarzal ??? moze to przez microshitowego mesegera???
|
"powodem nieobecnosci dzwieku byl brak kodeka ac3 w systemie" :blee: (( :blee: (( :blee: (( :blee: (( :blee: ((
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:36. |