![]() |
Zamiana divix na wideocd
Wiec szukam pomocy w kodowaniu do wideo cd ,mam przed soba gazete komputer swiat opisuja tu jak to zamienic , ale jak na razie czeski film,cos mi tu nie wylazi z tym.Wiec prosze kogos o pomoc jak najlatwiej to zrobic ,nie mam nagrywarki a chcialbym sobie ogladac na dvd ktory ma fukcje tez taka aby ogladac wideo cd,czy ktos zna latwiejszy program od tmpgenc i najlepiej pl,ja jestem cienki w angelski az mi wstyd bo przeciez wchodzimy do uni(KTORA NAS WYKONCZY)P rosze niech ktos mi pomoze bede bardzo wdzieczny!!Pa i pozdrawiam wszystkich czekam z niecierpliwoscia
|
dvd2svcd
no ja do takich celow uzywalem programiku ktory zwie sie dvd2svcd - ktory jest do pobrania np. na www.doom9.org - niestety jest po angielsku ;) lecz tak naprawde jest bardzo prosty w obsludze... ;) i swietnie sie nim napisy naklada - bez zadnych kombinacji co w innych programach nie wystepuje... na w/w stronie powinna byc rowniez "instrukcja oblsugi" ale tez po angielsku... jak nie bedzies zw stanie przez to przebrnac to daj znac - cos wymyslimy... ;))) pozdr
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:04. |