![]() |
Zamykam..
|
O mamo, już zapomniałem że kiedykolwiek miałem taki napęd.......Rekord świata w odnowieniu starego tematu. Zamykać i koniec.
|
Cytat:
|
Zamykac to moze od razu nie.
Ale przyznam racje, ze post nadawalby sie do innego dzialu forum. I naprawde dziwia mnie uzytkownicy, ktorzy odgrzebuja post(samo odgrzebywanie nie jest zle bo o to chodzi aby skorzystac z wyszukiwarki przed zadaniem pytania aby niepotrzebnie nie smiecic) tak jak w tym przypadku z ok 1.5 roku i dodaja jakies swoje przemyslenia, ktore nijak maja sie do rzeczywistosci. Technika strasznie idzie naprzod.Tym bardziej, ze czasami problem jest juz bardzo nieaktualny. |
Cytat:
@ Esem Nie wiem, czy śpią, ale czy rzeczywiście jest po co ten topic zamykać albo usuwać? Przyznam, że coraz częściej (ale co do innych tematów) mam ochotę coś z nimi zrobić, ale już widzę, jakie to zaraz spowoduje narzekania i krytykę. I sam nie wiem, czy chcę na razie coś takiego robić.. Poza tym - trzeba by najpierw jasno ustalić, co można, a czego nie, bo gdyby trzymać się obecnego regulaminu, to właściwie wszystko jest w porządku (?).. |
A wogóle to nie jest off topic...
Moderatorzy jak zawsze śpią... Albo ich nie ma gdy trzeba... Łza się w oku kręci, kiedyś tu był porządek... 8 ) |
Cytat:
|
Co Wy panowie, przecież to temat sprzed pół roku..
|
mogę wiedzieć, co cię podkusiło do sprzedania m1612?
poza faktem, że nie czyta płytek 870mb (mój czyta 800 :P ) napęd jest rewelacyjny. |
A może Litek 166s? ...bądź Toshiba 1712?
|
mam ten naped wlasnie i jest dobrym testerem nosnikow gdyz jest bardzo wybredny jest to archaik x4 ale u mnie ripuje dvd 5-6x wiec wystarczajaco:)
|
Jeśli gdzieś znajdziesz to radze, żebyś kupił Hitachi DVD-ROM GD-2500. Mam ten napęd od 4 latek i po prostu jest super. Super korekcja błedów, czyta nawet bardzo porysowane płyty CD (bez przesady, oczywiście;)). Ale nie wiem czy go jeszcze znajdziesz. Poszukaj na www.allegro.pl może coś znajdziesz.
Pozdro;) |
Ja mialem tego ASUS'a kierujac sie wynikamy w CHIP-ie (tesh swietne). Zdecydowanie ODRADZAM!!! Straszny szajs, ripowanie z predkoscia 0,5 x, dane rzeza gdy sa odczytywane... Z reszta - zrobsiz jak kcesh...
|
moj kumpel ma i bardzo sobie chwali
ja mam to co wlasnie sprzedales - jest szybsza od tego asusa przy plytach r i rw ponoc niezla jest ta nowa toshiba m18... - w koncu potrafi czytac plyty 800 i 870 (asus oczywiscie tez to potrafi) |
Napęd DVD.
Sprzedałem właśnie moją Toshibę SD-M1612 za dobrą cenę i chcę kupić coś nowego. Z testów przeprowadzonych na cdrinfo interesuje mnie ASUS E616, wysoka wydajność i rewelacyjna korekcja błędów. Zaznaczam że nie interesuje mnie odczyt płytek AUDIO, martwą mnie tylko te zwisy ( podobno na 10-20 sekund po długim czasie bezczynności ). Może ktoś ma taki napęd i podzieli się opinią ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:26. |