![]() |
Co i komu na mikołajki ?
Witam
Co kupujecie i komu na zbliżające się mikołajki, myślę, że to najwyższa pora by pomyśleć o prezencie dla bliskiej osoby (o ile nie jest już za późno). Wesołych Świąt !! :) Pozdrawiam |
Zakladamy post wigilijny??...:D :jupi:,albo odswiezyc stary
Ja kupie rodzicom, bratu, kolezankom :) a co to jeszcze nie wiem. Zawsze latam przed 24 pare dni, a teraz sa mikolajki w sobote to kupie jakies slodycze i the end |
ja poprosze volvo s90 - nie musi byc czarne...
a tak serio to sam sobie kupie na mikolajki doniczke :D |
Cytat:
To bardzo orginalne ;) |
Ja jeszcze nic nie dostałem. Mikołajki są "dopiero" 6 grudnia :)
Pozdro;) |
Cytat:
Cierpliwości, napewno jakoś wytrzymasz te pare dni do 6 XII. ;) Wszyscy w Ciebie wierzymy. :glaszcze: |
Cytat:
|
zrobi sie - z przyjemnoscia :)
|
Cytat:
|
na mikolajki prezent robie tylko mojej Ukochanej Zonie - kosmetyki (tzw bezbarwne, czyli krem i jakis tonik z mleczkiem - nie znam sie na tym ;p )
do wigilii musze cos orginalniejszego wymyslec :) |
ew. skusze sie na hummera - ja lubie kraglosci u kobiet i kanty w samochodach - toyotka niestety jest okragla a ja okraglemu mowie FE
|
Fajnie, powoli zaczynam byc w swiatecznym nastroju :jupi:
Jeszcze tylko sniegu mi do pelni szczescia brakuje, chociaz nie ukrywam, ze ostatnie na ostatnie sloneczne dni tez trudno narzekac. :) |
Ja dostalem od mamy "piwo z metra" :-). Kochana mamusia, jak zawsze... Ziomkom kupuje po flaszce, a dziewczynie jedwabny zestawik (koniecznie bialy!). Musi mi sie podobac, bo bedzie mi dane zapewne czesto ogladac ;-P... Ech, dosc... IDAAA SWIEEETAAA!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |