Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Poczta na o2. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/poczta-o2-28421/)

karwa83 03.12.2003 22:57

Poczta na o2.

Siemanko!! Czy ktoś z forumowiczów wie co się dzieje z serwerem o2?? Juz od paru dni nie moge odebrac poczty ani wejść na ich stronke. Czekam na ważnego e-maila a tu taka kicha. Może ktos wie ile to potrwa to niech napisze. Z góry dzięki i pozdrowionka

-Sid-The-Rat=> 03.12.2003 23:00

u mnie tlen dziala bez problemu - tak komunikaotr jaki mail...
ostatnie problemy mialem 3 tyg temu kiedy konto bylo niedostepne dwa dni
sadze ze roznice wynikaja z faktu ze tych serwerkow jest kilka i czasem pada jeden a czasem drugi (tak jak z onetem)

Y@nkee_PL 03.12.2003 23:04

dziwne ??? bo ja wlasnie zalogowalem sie na o2 - poczta.o2.pl

Ormianin 03.12.2003 23:41

Cytat:

Napisany przez karwa83
Siemanko!! Czy ktoś z forumowiczów wie co się dzieje z serwerem o2?? Juz od paru dni nie moge odebrac poczty ani wejść na ich stronke. Czekam na ważnego e-maila a tu taka kicha. Może ktos wie ile to potrwa to niech napisze. Z góry dzięki i pozdrowionka

u mnie bez problemu... nie wiem dlaczego u innych, moze to nie jest problem serwisu tylko laczy?

-Sid-The-Rat=> 03.12.2003 23:45

hiehie - wlasnie mi tlen zdechl i lezy jak dlugi...
dziwactwa

Ziele 03.12.2003 23:52

u mnie ok. Moze cos ci padło na proxy??

karwa83 04.12.2003 00:06

Cytat:

Napisany przez Ziele
u mnie ok. Moze cos ci padło na proxy??

Wszystko inne cyka jak powinno. Tylko to o2 coś nie chce??? Paru znajomych ma ten sam problem :(:(:( ja mam neta z kablówki, a oni Neo+. Więc raczej to nie jest wina proxy.

CrazyLucas 04.12.2003 03:50

apropo poczyty - ostatnio zauwazylem ze maile ktore wysylam z mojego prywatnego serwera nie docieraja do odbiorcow jak maja konta na wp
nie wiecie co moze byc grane

Alinoe 04.12.2003 04:08

ja Ci chyba nie pomogę bo nie wiem co to może być, ale powiem Ci że do napisania tych słów skłonił mnie Twój avatar - jest ZA***ISTY !! skąd ?? własna produkcja czy zassane ??

pozdro, Marcin

-Sid-The-Rat=> 04.12.2003 08:04

ooOOO! avatar!

prosze o jego natychmiastowa zmiane! zadnych wulgaryzmow na forum!
jesli nie zniknie do wieczora (kiedy wroce z uczelni) nastapi jego samoczynne znikniecie

woitas 04.12.2003 08:40

z tego co wiem, to **** nie jest brzydkim slowem.

tylko ludzie maja jakies dziwne uprzedzenia do niego.

-Sid-The-Rat=> 04.12.2003 08:43

brzydkie? moze nie... ale
chcialbys zeby windows wital cie tak kazdego ranka?
powiesz tak do kumpla?

nie - zdecydowanie prosilbym o zmiane tego obrazka

ThanatoS 04.12.2003 08:50

Hmm, chodzi o avatar? Sam skasuje, bede szybszy.

ThanatoS 04.12.2003 08:56

Cytat:

Napisany przez CrazyLucas
apropo poczyty - ostatnio zauwazylem ze maile ktore wysylam z mojego prywatnego serwera nie docieraja do odbiorcow jak maja konta na wp
nie wiecie co moze byc grane

Bo wp juz sie popsulo, wiadomosci czesto dochodza tylko ze z wielkim opoznieniem od 3 godzin do kilku dni. I nawet gdy sie wysle poczte z ich konta na wp bedzie to samo.

Przyczyna: rozrosl sie serwis, a wiec rowniez wiecej odwiedzin i wiecej bezplatnych skrzynek, logowania itp. Ale za tym nie poszla rozbudowa serwerow (patrz: dyski twarde, procesory, jak i wiecej serwerow), oraz robudowa lacz (patrz: jada na tych samych od poczatkow istnienia bez dokupywania nowych)

karwa83 04.12.2003 10:33

Cytat:

Napisany przez Alinoe
ja Ci chyba nie pomogę bo nie wiem co to może być, ale powiem Ci że do napisania tych słów skłonił mnie Twój avatar - jest ZA***ISTY !! skąd ?? własna produkcja czy zassane ??

pozdro, Marcin

Obrazek zassałem z netu :pisze:. Podaj maila to ci prześle jego większą wersje oczywiście jak tylko to będzie możliwe :chytry: Szkoda tylko, że mi go usunęli :klnie:.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:21.