![]() |
Poczta na o2.
Siemanko!! Czy ktoś z forumowiczów wie co się dzieje z serwerem o2?? Juz od paru dni nie moge odebrac poczty ani wejść na ich stronke. Czekam na ważnego e-maila a tu taka kicha. Może ktos wie ile to potrwa to niech napisze. Z góry dzięki i pozdrowionka
|
u mnie tlen dziala bez problemu - tak komunikaotr jaki mail...
ostatnie problemy mialem 3 tyg temu kiedy konto bylo niedostepne dwa dni sadze ze roznice wynikaja z faktu ze tych serwerkow jest kilka i czasem pada jeden a czasem drugi (tak jak z onetem) |
dziwne ??? bo ja wlasnie zalogowalem sie na o2 - poczta.o2.pl
|
Cytat:
|
hiehie - wlasnie mi tlen zdechl i lezy jak dlugi...
dziwactwa |
u mnie ok. Moze cos ci padło na proxy??
|
Cytat:
|
apropo poczyty - ostatnio zauwazylem ze maile ktore wysylam z mojego prywatnego serwera nie docieraja do odbiorcow jak maja konta na wp
nie wiecie co moze byc grane |
ja Ci chyba nie pomogę bo nie wiem co to może być, ale powiem Ci że do napisania tych słów skłonił mnie Twój avatar - jest ZA***ISTY !! skąd ?? własna produkcja czy zassane ??
pozdro, Marcin |
ooOOO! avatar!
prosze o jego natychmiastowa zmiane! zadnych wulgaryzmow na forum! jesli nie zniknie do wieczora (kiedy wroce z uczelni) nastapi jego samoczynne znikniecie |
z tego co wiem, to **** nie jest brzydkim slowem.
tylko ludzie maja jakies dziwne uprzedzenia do niego. |
brzydkie? moze nie... ale
chcialbys zeby windows wital cie tak kazdego ranka? powiesz tak do kumpla? nie - zdecydowanie prosilbym o zmiane tego obrazka |
Hmm, chodzi o avatar? Sam skasuje, bede szybszy.
|
Cytat:
Przyczyna: rozrosl sie serwis, a wiec rowniez wiecej odwiedzin i wiecej bezplatnych skrzynek, logowania itp. Ale za tym nie poszla rozbudowa serwerow (patrz: dyski twarde, procesory, jak i wiecej serwerow), oraz robudowa lacz (patrz: jada na tych samych od poczatkow istnienia bez dokupywania nowych) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:21. |