![]() |
dokładnie jest uparty jak osioł
|
Może nie zauważył że wjeżdża na rondo ale najbardziej podoba mi się że uparcie jedzie pod prąd, nawet nie stara się wjechać na pas we właściwym kierunku***8230;..:)
|
Trochę z opóźnieniem ale wysłałem wszystkim zainteresowanym
pozdrawiam |
ja mam prawko od roku ale na taki wyczyn bym sie nieodwazyl :P
fotki prosze wyslac na maila z podpisu ;) |
I mnie, i mnie wiele@tlen.pl
|
fajnie.
zastanawia mnie tylko, dlaczego oni wszyscy jada pod prad ^_^ |
lol osoba, mi tez < tu był mail>
|
i pewnie sobie coś myślał o idiotach jeżdzących pod prąd :-)
|
Cytat:
Wszystko co potrzebujesz masz w podpisie :mruga: |
Ja takze poprosze. Email w podpisie ;).
|
thanatos@cdrinfo.pl tak samo jak sid bez limitu
|
Już wysłane
jeszcze ktoś chętny ? to poproszę o email |
sidtherat@cdrinfo.pl - bardzo poprosze reszte tych fotek (konto no limits wiec sie nie krepuj...)
|
Cytat:
|
Facet (skad wiadomomo ze to facet?) ewidentnie wrzuca kierunkowsaz, zapewne aby wlaczyc sie do prawidlowego ruchu...
Nie bede krytykowac, bowiem sam mialem podobna sytuacje w Grudziadzu, bylo tak niejasne skrzyzowanie, kilkupasmowa jezdnia, wielkie skrzyzowanie a rownorzedne! ja zmeczony jazda (jechalem od Wroclawia do Stegny Gdanskiej), upalny dzien, duzy ruch, zjechalem na chwile w strone miasta i okazalo sie, niewiem jakim cudem, ze jade pod prad... chcac nie chcac, musialem dalej tak jechac, bo nie bylo mozliwosci zawrocenia... poradzilem sobie, ale przezycie jest przezyciem... dlatego rozumiem zmeczonych zagubionych kierowcow, inna sprawa to fatalne oznakowanie na drogach, wystarczy ze jakis kretyn wywroci znak drogowy, albo wylacza swiatla na drodze duzego ruchu, z kilkoma pasami i torowiskiem tramwajowym pozdrawiam:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |