![]() |
River raid.
Wiecie może skąd zassać i jak włączyć po zassaniu gre river raid. Chce se pograć w nią pograć więc jak miglibyście to mi pomóżcie.
|
mam ja gdzies na jakiejs plytce
jak jeszcze chcesz, to daj znac na cinma@pf.pl --- az sie lezka w oku kreci jak sie Commodore64 przypomina :) |
A, River Raid - klasyka :) Pamietam ja jeszcze ze Spectruma. Ale jak kiedys sobie uruchomilem, to juz nie to samo. Oczywiscie wszystko wygladalo i dzialalo tak samo, ale w dzisiejszych czasach te kilka kreseczek i jakies piski z glosnika, wzbudzaja juz jedynie usmiech politowania :)
Jesli nie dostales jej jeszcze mailem, to daj znac. Powinienem miec na jednej plytce, to Ci przesle. |
Ilość załączników: 1
znalazlem:
|
tylko szkoda, że nie ma dzwieku :-(
|
Cytat:
polecam emu Vice16, odpalasz każdą grę ewentulanie mogę ci podesłać emu + river raid |
Cytat:
|
No to podeślij :) River Raid to absolutny klasyk - nawet jakbym to włączył za 50 lat to bym sobie chętnie pograł... :)
|
Własnie sie męcze z załącznikiem...353kB i problem?
Spróbuje .zipa... |
Cytat:
A swoja drogą -jak duzy plik mozna przesłac na forum? cos tam w tym menadzerze jest przekombinowane,zawsze mi wychodziło..a teraz Shit!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Pagerus, skoro nie mozna tego umiescic na forum, to mozesz mi wyslac na maila. Thx :)
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
Dzieki za plik :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:05. |