![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
już wiem o co chodzi, po prostu domyślnie ładuje sie druga ścieżka z dvd podczas zrzucania dvdecrypterem, zrzuciłem ścieżkę pierwszą i jest oki, a do rippowania używam gordiana knota i divx 5.1.1 pro, i jest to chyba najlepszy zestaw wg. mnie, na moim athlonie 1800+ (1533 MHz) film 1 godz. 40 min robi sie poniżej 3 godz i przy bitrate 850 jest całkiem niezłej jakości.
|
Ja moge polecic DrDivX... 3 klikniecia i po 2 godzinkach film na dysku... :)) Ale oczywiscie jak zalezy Ci na super jakosci obrazu i dzwieku to DrDivX nie wystarczy....
Pozdrawiam Majkel :) |
O ripowaniu do divx'a to jakby trochę nie to forum. forum.divx.pl i www.divx.pl. Tam znajdziesz masę informacji na temat konwersji dvd -> divx. Ja polecałbym program AutoGK (www.google.pl na pewno będą pomocne w znalezieniu).
|
Jak mozesz to sprobuj zrobic to w nastepujacy sopsob. Wlacz DVDDecrypter w IFO Mode, przejdz do zakladki Stream Procesing i wybierz do kopiowanie Video + Polski dziwiek (pamietaj o zaznaczeniu opcji demux). Wyjda z tego dwa pliki m2v + ac3. Z tym powinienes sobie juz poradzic.
mjq |
Cytat:
dzięki mesztica , niestety nie znam alngielskiego i jeszcze większa szkoda że nie mam nagrywarki dvd |
Cytat:
Rzeczywiscie w vobach jest wszystko pomieszane :> Ale DVD2DVD-R radzi sobie bez problemu... a kopia samego filmu i 2 sciezek (ang i pl) bez kompresji zajmuje mniej niz 1DVD :) Pozdrawiam... PS. Cobraverde... LOL :)) |
buahaha znam ten link :D on jest niezly ;p hyhyhyh ciekawe ile osob w niego kliklo hyhyhyh :D
|
Cytat:
www.stereo.pl wszystko od nich sciągam w dobrych cenach ewentualnie www.allegro.pl pozdr |
nie chce mi sie zanudzac innych użutkownikow (regulamin §12 :)) wiec krotko:
-tematyka komputerowa i pirackie filmy to calkiem bliskie pojecia, daleko szukac nie trzeba -uwazaj, bo takie komentarze zapewne nie powieksza popularnosci www.cobraverde.net, Matko Tereso z Kalkuty P.S. Strona rzeczywiscie merytorycznie b. ciekawa, moze dopracuj estetyke, chociaz zapewne czas schodzi Ci na napisach Pozdrawiam Pykson |
Cytat:
|
tak, myślę że jestem bardzo zabawny :D a ty masz problemy emocjonalne, z czytaniem np. regulaminu Forum i odróżnianiem tak prostych spraw jak "tematyka komputerowa" i pirackie filmy. pomagam bardzo wielu osobom, ale nie mogę sobie odmówić czasem komentowania baardzo głupich pytań. a swojej stronki nie reklamuję tylko polecam, bo jestem z niej zadowolony :)
. . hmm, już dawno nie poświęciłem tyle czasu na komentowanie głupot... |
Cobraverde, myslisz zes zabawny? Jak nie chcesz komus pomoc to nie wchodz na forum, bo to nie sztuka smiac sie z tych, co od niedawna wchodza w tematyke komputerowa. Sadze, ze reklamujesz swoja strone w *****ny sposob, chyba jedynie temu mial sluzyc Twoj powyzszy komentarz.
Pozdr |
isc do wypozyczalni i wypozyczyc ;P a co do reszty..... to twoja sparwa czy zostawisz sobie pamiatke po nemo w domu czy oddasz bezpowrotnie do wypozyczalni ;P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:00. |